1. Ma van Úrnapja, a 9:30-as szentmise után tartjuk az Úrnapi körmenetet.
 2. Plébániánk búcsúját június 30-án, vasárnap tartjuk. A búcsús szónok Nagy Károly atya lesz. A hagyományokhoz híven lesz közös ebéd is. Jegyeket vásárolni a jövő héttől lehet. 
 3. Elhelyeztünk egy karbantartási füzetet a sekrestyében, amibe a testvérek javítással kapcsolatos észrevételeit van lehetőség feljegyezni. Más témákban fogadóórával várja Kissné Szabó Zsuzsanna, KT elnök a 9:30-as szentmiséket követően a híveket. Előzetes bejelentkezés szükséges a hirdetőtáblára kitett telefonszámon.
 4. Most pénteken, Június 7-én, lesz legközelebb társasozás a plébánián.
 5. Június 8-án, szombaton Fótra, kirándulunk Tarjáni Feri szervezésében. Találkozás 07.45-kor a plébánián, hazaérkezés 17:00 körül. Harapnivalót és innivalót hozzunk magunkkal.
 6. Az urnatemető nyári időszakban történő takarításához keresünk segítőket. Aki tudna ebben a szolgálatban segíteni, kérjük keresse Zsuppánné Tófejy Évát. Előre is hálásan köszönjük a testvérek jelentkezését!
 7. Gelencsér István testvérünk 2024. május 28-án megtért a Teremtőhöz. Temetéséről később adunk tájékoztatást. Addig is imádkozzunk érte.
 8. A karitász csoport következő ruhagyűjtése június 9. vasárnaptól június 15. szombatig tart. A pontos időpontok a hirdetőtáblán és a honlapon is elérhetőek.
 9. Előre hirdetjük:
  • Idén is szeretettel hívjuk a közösségek képviselőit a Felelősök Fórumára, a FEFO-ra:  a Szent László teremben találkozunk  2024. június 18-án 17 órakor.
  • MEGHOSSZABBÍTOTTUK a hittantábor jelentkezési határidejét június 9-ig. >>link<< Kérjük, azok is adják le jelentkezésüket, akik csak szóban jelezték jövetelüket. Szeretettel várunk minden általános és középiskolás fiatalt egy fergeteges együtt töltött hétre.
  • A felnőtt lelkigyakorlat augusztus 7-10-ig lesz Kecskeméten. Szeretettel várunk mindenkit aki, lelki feltöltődésre, elcsöndesedésre, Istennel együtt lenni vágyik. Jelentkezni >>ENNEK<< a jelentkezési lapnak a kitöltésével lehet.

Plébániánk programnaptára elérhető a honlapon, vagy a hirdetőtábláról. link