1. Május hónapjában az esti misék előtt és a reggeli misék után májusi litániát imádkozunk, amelyre szeretettel várjuk a testvéreket!
  2. Június 2-án, jövő hét vasárnap van Úrnapja, a 9:30-as mise után tartjuk az Úrnapi körmenetet.
  3. Szeretettel hirdetjük a kedves híveknek, hogy plébániánk búcsúját június 30-án tartjuk. A hagyományokhoz híven lesz közös ebéd is. Jegyeket vásárolni a jövő héttől lehet. 
  4. Idén is szeretettel hívjuk a közösségek képviselőit a Felelősök Fórumára, a FEFO-ra:  a Szent László teremben találkozunk  2024. június 18-án 17 órakor. 
  5. Folyamatosan igyekszünk szépítgetni, javítgatni plébániánk környezetét. Elhelyeztünk egy Karbantartási füzetet a sekrestyében. Kérjük, aki a bármilyen javítani valót vesz észre, írassa be észrevételét Törsök Lacival vagy Szabó-Kovács Viktorral a karbantartási füzetbe. 
  6. Miután plébániánk egy közösséget alkot, fontos a képviselőtestület számára is, hogy az összes ötlet és javaslat eljusson hozzájuk. Ezért a vasárnapi ½ 10-es mise után –  előzetes egyeztetést követően – fogadóórát tart a KT képviseletében: Kissné Szabó Zsuzsanna, KT elnök. Jelentkezni a hirdetőtáblára kitett telefonszámon lehet.
  7. Előre hirdetjük:
    • Június 7-én pénteken lesz legközelebb társasozás a plébán.
    • Június 8-án kirándulunk Fótra Tarjáni Feri szervezésében.
    • Elindult a jelentkezés a hittantáborba. Jelentkezni lehet a hirdetőtáblán és a honlapon kint lévő linken. Jelentkezési határidő május 31. >>link<< Szeretettel várunk minden általános és középiskolás fiatalt egy fergeteges együtt töltött hétre. 
    • A felnőtt lelkigyakorlat augusztus 7-10-ig lesz Kecskeméten. Szeretettel várunk mindenkit aki, lelki feltöltődésre, elcsöndesedésre, Istennel együtt lenni vágyik. Jelentkezni >>ENNEK<< a jelentkezési lapnak a kitöltésével lehet.

Plébániánk programnaptára elérhető a honlapon, vagy a hirdetőtábláról. link