1. Ma ünnepeljük templomunk búcsúját. Köszönjük minden szervező és segítő munkáját.
  2. Megjelent plébániai újságunk búcsúi száma. Elektronikus formában elküldtük a levelezőlistára,
    valamint elérhető a plébánia honlapján is. Papír alapon megtalálható az újság a nagyperselyen. A nyomtatási költsége 250 Ft.
  3. A júliusi miserend és az iroda nyári nyitva tartása megtalálható a honlapon és a hirdetőtáblán. Július első hetében nem lesznek szentmisék. Minden nap a szokott időben igeliturgiát tartunk. Legközelebb szentmise jövő vasárnap, júl. 7-én lesz templomunkban.
  4. Az augusztus 20-i Szent Jobb Körmenet és ünnepi szentmise koordináláshoz keres az Egyházmegye 16 év feletti önkénteseket. Jelentkezni az űrlap kitöltésével lehet, mely elérhető a hirdetőtábláról és a honlapról. >>LINK<<
  5. Előre hirdetjük:
    • Július 26-án, pénteken, este 6 órakor Szent Anna napi koncertet tartunk a templomunkban. Plébániánk nagyszerű énekesei: Kissjudit Anna és Kiss András az opera és a dal-irodalom legszebb műveiből válogattak! A koncert ingyenes, plakátja megtalálható a szokott helyeken.
    • A felnőtt lelkigyakorlatra (augusztus 7-10-ig), a héten, június 30-ig lehet utoljára jelentkezni. Anyagi okok miatt ne maradjon otthon senki, nyertünk pályázatot, akinkek támogatásra van szüksége keresse bátran a szervezőket. Jelentkezni az űrlap (>>Itt<<), vagy a jelentkezési lap kitöltésével lehet.

 

Plébániánk programnaptára elérhető a honlapon, vagy a hirdetőtábláról. link