1. A tegnapi napon friss homokot tettünk a homokozóba és több sitt kupacot is felszámoltunk a kert rendbetétele közben. Köszönjük mindenkinek, aki a tegnapi nap munkájával hozzájárult a plébániánk környezetének szebbé tételéhez! 
 2. A mai napon tartjuk plébániánkon a “Péter fillér” gyűjtést, valamint ma a 9:30-as szentmisében van a Te Deum.
 3. Gelencsér István testvérünk temetési szertartása 2024. június 27-én 17 órától lesz templomunkban, melyre várunk mindenkit, aki ismerte és szerette őt.
 4. A héten június 29-én, szombaton Péter és Pál apostolok főünnepén, a szentmise este 18:00-kor lesz.
 5. Jövő hét vasárnap, június 30-án tartjuk plébániánk búcsúját. A szónok az aranymisés  Nagy Károly atya lesz. A hagyományokhoz híven lesz közös ebéd is, amire ebédjegyeket még lehet ma Kovácsné Sztrakay Katinál vásároloni. Jövő vasárnap már csak korlátozott számban állnak rendelkezésre, érdemes minél hamarabb beszerezni őket az ebéd tervezhetősége érdekében. 
 6. Az iroda nyári nyitva tartása megtalálható a honlapon és a hirdetőtáblán.
 7. Az augusztus 20-i Szent Jobb Körmenet és ünnepi szentmise koordináláshoz keres az Egyházmegye 16 év feletti önkénteseket. Jelentkezni az űrlap kitöltésével lehet, mely elérhető a hirdetőtábláról és a honlapról. >>LINK<<
 8. Előre hirdetjük:
  • Július 26-án, pénteken, este 6 órakor Szent Anna napi koncertet tartunk a templomunkban. Plébániánk nagyszerű énekesei: Kissjudit Anna és Kiss András az opera és a dal-irodalom legszebb műveiből válogattak! A koncert ingyenes, plakátja megtalálható a szokott helyeken.
  • A felnőtt lelkigyakorlatra (augusztus 7-10-ig), a héten, június 30-ig lehet utoljára jelentkezni. Anyagi okok miatt ne maradjon otthon senki, nyertünk pályázatot, akinkek támogatásra van szüksége keresse bátran a szervezőket. Jelentkezni az űrlap (>>Itt<<), vagy a jelentkezési lap kitöltésével lehet.

Plébániánk programnaptára elérhető a honlapon, vagy a hirdetőtábláról. link