1. Köszönjük mindazoknak, akik a családi nap szervezésében és lebonyolításában részt vettek, egy nagyszerű délutánt tölthettünk együtt a plébánián.
  2. Ma a Szent István Bazilikában 10:00-kor kezdődő szentmisében nyeri el a bérmálás szentségét Losó Natália, Marossy Domonkos és Zsuppán Attila testvéreink. Imádkozzunk érettük!
  3. Megjelent plébániai újságunk pünkösdi hírlevele. Elektronikus formában elküldtük plébániánk levelezőlistájára, valamint elérhető a Plébánia honlapján is. Papír alapon megtalálható az újság a nagyperselyen. A kiadvány ingyenesen elvihető.
  4. Május hónapjában az esti misék előtt és a reggeli misék után májusi litániát imádkozunk, amelyre szeretettel várjuk a testvéreket!
  5. Holnap, május 20-án pünkösdhétfőn reggel 7:00-kor lesz szentmise.
  6. Kérjük, hogy aki teheti személyi jövedelemadójának kétszer 1%-át, továbbra is a Magyar Katolikus Egyház és templomunk Alapítványa számára ajánlja fel. Az Alapítvány adószáma a honlapon és a hirdetőtáblán is elérhető.
  7. Előre hirdetjük:
    • Június 7-én pénteken lesz legközelebb társasozás a plébán.
    • Június 8-án kirándulunk Fótra Tarjáni Feri szervezésében. Részletekkel később jelentkezünk.
    • Elindult a jelentkezés a hittantáborba. Jelentkezni lehet a hirdetőtáblán és a honlapon kint lévő linken. Jelentkezési határidő május 31. >>link<< Szeretettel várunk minden általános és középiskolás fiatalt egy fergeteges együtt töltött hétre. 
    • A felnőtt lelkigyakorlat augusztus 7-10-ig lesz Kecskeméten. Szeretettel várunk mindenkit aki, lelki feltöltődésre, elcsöndesedésre, Istennel együtt lenni vágyik. Jelentkezni >>ENNEK<< a jelentkezési lapnak a kitöltésével lehet.

 

Plébániánk programnaptára elérhető a honlapon, vagy a hirdetőtábláról. link