1. Hálásan köszönjük a közösség minden tagjának, akik a múlt heti körmeneten velünk tartottak az oltáriszentségbe vetett hitük megvallásával a világ előtt. Külön köszönet azoknak, akik az oltárok díszítésével, a virágszirmokkal, a baldachinnal vagy a ministrálással is hozzájárultak az ünnephez.
  2. Tegnap kirándultunk Fótra. Köszönjük Tarjáni Feriéknek a szervezést.
  3. Plébániánk búcsúját június 30-án, vasárnap tartjuk. A búcsús szónok Nagy Károly atya lesz. A hagyományokhoz híven lesz közös ebéd is. Ebédjegyeket vásárolni Kovácsné Sztrakay Katinál, 1200 forintért lehet. 
  4. Elhelyeztünk egy karbantartási füzetet a sekrestyében, amibe a testvérek javítással kapcsolatos észrevételeit van lehetőség feljegyezni. Más témákban fogadóórával várja Kissné Szabó Zsuzsanna, KT elnök a 9:30-as szentmiséket követően a híveket. Előzetes bejelentkezés szükséges a hirdetőtáblára kitett telefonszámon.
  5. Az urnatemető nyári időszakban történő takarításához keresünk segítőket. Aki tudna ebben a szolgálatban segíteni, kérjük keresse Zsuppánné Tófejy Évát. Előre is hálásan köszönjük a testvérek jelentkezését!
  6. A karitász csoport ruhagyűjtése most június 9. vasárnaptól június 15. szombatig tart. A pontos időpontok a hirdetőtáblán és a honlapon is elérhetőek.
  7. Június 15. én szombaton szenteli pappá Erdő Péter bíboros atya Alpek Gergely, Piukovics Dániel, Riesz Benedek, Schmotzer Kristóf diakónusokat. Imádkozzunk egyházmegyénk leendő papjaiért. A közös imára egy jó lehetőség a bevállalós fiatal korosztály számára, hogy péntek estétől egy csoporttal gyalog zarándoklunk Budapestről Esztergomba a papszentelésre. Részletek a hirdetőtáblán.
  8. Előre hirdetjük:
    • A tanévzáró Felelősök Fórumára: június 18-án 17 órakor lesz a Szent László teremben.
    • A hittantábor meghosszabbított jelentkezési határideje, a mai napon június 9-én jár le. >>link<< Kérjük, azok is adják le jelentkezésüket, akik csak szóban jelezték jövetelüket. 
    • A felnőtt lelkigyakorlat augusztus 7-10-ig lesz Kecskeméten. Jelentkezni >>ENNEK<< a jelentkezési lapnak a kitöltésével lehet.

Plébániánk programnaptára elérhető a honlapon, vagy a hirdetőtábláról. link