1. Ma este a délifi, a délpesti plébániák 15-30-as korosztályának szóló programja a főplébánián lesz, a szokásos 19:30-as kezdéssel.
  2. Az Élő Rózsafüzér zarándoklat jövő szombaton, május 11-én lesz. Mienk a 7-es szakasz (Soroksár – Pestszentimre – Pestszentlőrinc), amire akár csak egy kis időre is be lehet kapcsolódni. Közös indulás a plébániánkról szombaton reggel 6:15-kor, gyülekezés 6:00-tól, záró szentmise a főplébánián 19:00-kor. Jelentkezési lap a faliújságon.
  3. Május 7-én kedden az irodai szolgálat elmarad.
  4. Családi nap lesz jövő hét vasárnap, Május 12-én a fél 10-es mise után. Társasjáték, focizás, kézműveskedés, közös ebéd készítés és mindenféle izgalmas program várja a résztvevőket.
  5. Kérjük a testvéreket, hogy a személyi jövedelemadó kétszer 1%-ának felajánlát, továbbra is a Magyar Katolikus Egyház és templomunk Alapítványána javára tegyék meg. Az Alapítvány adószáma a honlapon és a hirdetőtáblán is elérhető.
  6. Előre hirdetjük:
    • Szeretettel várunk minden érdeklődőt május 17-én, pénteken 5 órától a karitász csoport következő eseményére, melyen a Szt Erzsébet Rózsája díjjal kitüntetett Szigetvári Györgynével beszélgetünk a karitász szolgálat nehézségeiről és szépségeiről.
    • A hittantábor július 29 és augusztus 4 között lesz, Tápiószentmártonon. Szeretettel hívunk minden iskolást, ha a részvételhez támogatásra van szükség megoldjuk, senki ne maradjon otthon.
    • A felnőtt lelkigyakorlat augusztus 7-10-ig lesz Kecskeméten. Szeretettel várunk mindenkit aki, lelki feltöltődésre, elcsöndesedésre, Istennel együtt lenni vágyik. Jelentkezni >>ENNEK<< a jelentkezési lapnak a kitöltésével lehet.