1. Köszönjük azoknak a testvéreknek, akik a tegnapi rózsafűzér zarándoklaton képvisselték plébánánkat, illetve azoknak akik a plébánián egy másik szakasz híveit fogadták.
  2. A mai 9:30-as szentmisében fogadjuk be a Katolikus Egyházba Zsuppán Attilát, imádkozzunk érte, valamint Losó Natália és Marossy Domonkos testvéreinkért, akik mához egy hétre pünkösd vasárnapján nyerik el a bazilikában a bérmálás szentségét!
  3. Május hónapjában az esti misék előtt és a reggeli misék után májusi litániát imádkozunk, amelyre szeretettel várjuk a testvéreket!
  4. Ma a 9:30-as mise után családi napot tartunk. Társasjáték, focizás, kézműveskedés, közös ebéd készítés és mindenféle izgalmas programmal várjuk a résztvevőket.
  5. Kérjük, hogy aki teheti személyi jövedelemadójának kétszer 1%-át, továbbra is a Magyar Katolikus Egyház és templomunk Alapítványa számára ajánlja fel. Az Alapítvány adószáma a honlapon és a hirdetőtáblán is elérhető.
  6. Jövőhéten kedden, május 14-én, este 19 órától tartja plébániánk Képviselő Testülete az időszakos ülését. 
  7. Pénteken május 17-én 5 órától a karitász szeretettel várja a testvéreket egy beszélgetésre Szigetvári Györgynével, akit Szent Erzsébet Rózsája díjjal is kitüntettek. Szó esik majd a karitász szolgálat nehézségeiről, örömeiről szépségeiről.
  8. Május 20-án pünkösdhétfőn reggel 7:00-kor lesz szentmise.
  9. Előre hirdetjük:
    • A hittantábor július 29 és augusztus 4 között lesz, Tápiószentmártonon. Szeretettel hívunk minden iskolást, ha a részvételhez támogatásra van szükség megoldjuk, senki ne maradjon otthon.
    • A felnőtt lelkigyakorlat augusztus 7-10-ig lesz Kecskeméten. Szeretettel várunk mindenkit aki, lelki feltöltődésre, elcsöndesedésre, Istennel együtt lenni vágyik. Jelentkezni >>ENNEK<< a jelentkezési lapnak a kitöltésével lehet.