1. Most tartjuk képviselőtestületi választásunkat. A szavazatokat még a mai vasárnap le lehet leadni. Kérjük 
mindazokat, akik plébániánk közösségéhez taroznak és már elmúltak 18 évesek, valamint még nem szavaztak, hogy a szentmisék után fáradjanak át a plébániaépületbe és adják le szavazataikat azokra a jelöltekre, akiket szívesen látnának a képviselőtestületben. A beérkezett jelöléseket elfogadók listája olvasható online a honlapon, vagy hátul a hirdetőtáblán.

2. Köszönjük mindenkinek, akik az Egyházi hozzájárulással is támogatták plébániánk közösségét. Aki esetleg elfelejtette, megteheti utalással, vagy az irodában személyesen.

  • átutalással a plébánia számlaszámára: Budapest-Pestszentlőrinc Szent László Plébánia – 11100104-19819246-36000001 (CIB Bank) – Kérjük a befizető nevét és címét megadni, ill. a megjegyzésként beírni: “egyházi hozzájárulás”,
  • vagy nyitvatartási időben az irodában személyesen.

3. Előre hirdetjük:
A nagyböjt előtt 264 órával, február 3.-án tartjuk a farsangi bált, amire nagy szeretettel várjuk a híveket.
A gyermek farsang délelőtt 9 és 12 óra között lesz a plébánián. A felnőtt farsang este 6 órakor, a Kondor Béla „erdei” általános iskola aulájában kerül megrendezésre. Előjelentkezni már van lehetőség a online vagy papír alapon. Részletek a faliújságon.
A jelenet és jelmezversenyen való részvételért extra ajándék jár.
Felmerülő kérdések esetén keressék Kovács Erzsébetet (kovacs.eska[kukac]gmail.com)