1. Októberben a reggeli szentmisék után és az esti szentmisék előtt rózsafűzért imádkozunk, amire mindenkit szeretettel várunk.

2. Köszönjük Marossy Bencének a pénteki taizei imaóra és Vikinek a tegnapi családi nap főszervezőjének, illetve mindenkinek aki segített a lebonyolításban!

3. Október 28-án, most szombaton kirándulást szervezünk. Hogy a legtöbb korosztály számára járható legyen, nem megyünk óriási távot, de azért van benne egy kis szint, amíg a Gercsei kápolnához felmegyünk. Találkozás 8:00 itt a plébánián. BKV bérlet, vagy napijegy szükséges. Elemózsiát hozzunk magunkkal.

4. Ferenc pápa a missziók világnapjára szóló üzenete olvasható a honlapon vagy a hirdetőtáblán található linken. https://drive.google.com/file/d/1d9rgeLQMkjzIi-lMZWuXnqi_YX2dUd3W/view?usp=sharing

5. Előre hirdetjük, hogy
– november 1-én mindenszentek főünnepén, valamint november 2-án halottak napján este 18:00-kor lesz szentmise templomunkban.
– november 5-én vasárnap este a délpesti plébániák ifjúságának (15-30 év), este 19:30-tól lesz közösségi program a Pesterzsébeti főplébánián,
– ugyanennek a korosztálynak november 11-én szombat este lesz Erzsébet bál.

6. Szeretettel várunk új takarító önkénteseket soraink közé. Hálásak vagyunk a csoport eddigi áldozatos munkájáért, ahogyan a plébániát és a templomot rendben tartják.

7. Plébániánk képviselőtestületének mandátuma idén ősszel lejár. Még 1 hétig lehet a jelölőlapokat leadni az irodában vagy a sekrestyében. Jelöljünk minél több embert, hogy jó és alkalmas emberek közül választhassuk meg az új képviselőtestületet.