1. Plébániánk programnaptára elérhető a honlapon, vagy a hirdetőtábláról.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1ZxmeaWZdg9SeKs_SBEs0Ki64plUUHUEsrCWMIHyuuc8/edit?usp=sharing

2. Októberben a reggeli szentmisék után és az esti szentmisék előtt rózsafűzért imádkozunk, amire mindnekit szeretettel várunk.

3. Októbertől az iroda további időpontokban elérhető: hétfőn és csütörtökön az esti szentmisék előtt is van irodai szolgálat, 16:45-17:45-ig. A délelőtti ügyfélfogadás változatlan (kedd 8.00-12.00; csüt 10.00-13.00)

4. Október 20-án most pénteken 18:00-kor lesz szentmise, utána pedig taize-i imaóra lesz plébnániánkon.

5 Október 21. szombat délután lesz plébániánk családi napja.
Szeretettel várjuk a családokat, a hittanosokat és minden érdeklődőt a plébánián. Színes programokkal készülünk minden korosztály számára, játékokkal, kézműves foglalkozással, focival, közös főzéssel, énekléssel és a Lélekszínházzal, akik tavaly is eljöttek hozzánk. Szeretnénk kérni, hogy a testvérek mielőbb, legkésőbb október 18. szerdáig jelezzék részvételi szándékukat a kemenyviki@gmail.com e-mail címen vagy a +36302977652-es telefonszámon a könnyebb szervezés érdekében.

6. Előre hirdetjük, hogy október 28-án, jövő szombaton kirándulást szervezünk.

7. Takarító önkénteseink szeretettel várnak újakat segítőket soraik közé. Nagyon hálásak vagyunk a csoport eddigi munkáiért a plébánia és a templom rendben tartásáért.

8. Plébániánk képviselőtestületének mandátuma idén ősszel lejár. Még 2 hétig lehet a jelölőlapokat leadni az irodában vagy a sekrestyében. Jelöljünk minél több embert, hogy jó és alkalmas emberek közül választhassuk meg az új képviselőtestületet.