1. A nyári felnőtt lelkigyakorlatra szóló tájékoztató és jelentkezési lapok a hirdetőtáblán és a könyves-állványon elérhetőek! Kérjük, hogy jelentkezéseket legkésőbb a templombúcsúig adják le 5.000.- Ft előleg befizetésével egyidejűleg. Kérjük, hogy az irodába, sekrestyébe most ne adjanak le jelentkezési lapot, vasárnap a misék után Kovács Péternél vagy Katinál adják le a jelentkezési lapot!

2. Június 3 -án 13 órától családi délutánt szervezünk, ahol házi rétes sütés, foci, kézműveskedés is lesz. Ezen a napon lesz 18 órakor hálaadó szentmise a 30 éves Veled és Feléd újságunkért is. Utána agapéval és tábortűzzel várjuk a kicsiket és a nagyokat egyaránt! Aki még nem jelentkezett a szervezőknél, kérjük, azt a hirdetőtáblán kitett íven jelezze részvételi szándékát!

3. Már lehet jelentkezni plébániánk hittanos táborára, amelyet július 31. és augusztus 6. között rendezünk meg Tápiószentmártonban. A jelentkezéseket kérjük, elektronikus formában adják le, és a részvételi díjat plébániánk irodájában fizessék be. Az elektronikus jelentkezési lap a plébániai honlapon érhető el a „Plébániánk eseményei” menüben. A tábor díja 27 ezer Ft. A jelentkezési határidő június 1., a szülői értekezletet június 4-én tartjuk. Ha kérdésük van a táborral kapcsolatban, akkor Tikk Andrást keressék.

4. Előre hirdetjük, hogy május 30-án, kedden az iroda zárva tart.

5. Júniustól baba-mama kör indul. Szeretettel várunk minden kismamát és anyukát gyermekükkel együtt. Első alkalom június 6-án lesz 9-11-ig a plébánián. Jelentkezni és érdeklődni Szabó-Kovács Annamáriánál lehet.