1. 2023. június 25-én a templombúcsú alkalmával ismét lesz közös ebéd, melyre a jegyeket a vasárnapi misék után lehet elővételben megvenni Kovács Péternél vagy Katinál. Kérjük lehetőség szerint előre vegyék meg az ebédjegyet, hogy az ebéd mennyiségét fel tudjuk mérni. Az ebédjegy 1.000.- Ft/db.

2. Az idei hittanos tanév utolsó felnőtt hittanja kivételesen nem kedden, hanem június 14-én, szerdán lesz este 7-kor.
Kérem, hogy ezt adják át azoknak a testvéreknek is, aki nincsenek a listán!

3. Idén is lesz felnőtt lelkigyakorlat, a kecskeméti Piarista Kollégiumban, 2023. augusztus 10-13-ig. Ez egy csütörtök 18 órától vasárnap 14 óráig tartó rövidebb együttlét, így a dolgozó embereknek is egy nap szabadságba telik. Szeretettel hívunk mindenkit, hogy vegyen részt a lelkigyakorlaton, ahol nem csak közösségünket építhetjük, hanem a Isten elé tehetjük egyéni és közösségi életünk nehézségeit, örömeit, és megtalálhatjuk újra az egységet magunk között!
Az idei lelkigyakorlat mottója: „Legyenek mindnyájan egyek” (Jn 17,21).
A részvételi díj 31.000.- Ft, melyben szállás, IFA és napi háromszori étkezés is benne van.
Gyermekekkel együtt is lehet jönni, igény szerint gyerekvigyázás lesz a 14 év alatti gyerekeknek. A gyerekek részvételi díját alapítványi támogatásból igyekszünk csökkenteni.
Jelentkezni a templomban a könyvállványra kitett jelentkezési lapok kitöltésével, vagy nekem e-mailben visszaküldve a mellékelt jelentkezési lapot lehet. Kérjük, hogy személyenként 5.000.- Ft előleget is fizessenek be a jelentkezéssel együtt!
Jelentkezési határidő: 2023. június 25. vasárnap, a templombúcsú.

4. A karitász csoport ruhagyűjtést szervez a hirdetőtáblán és a honlapon kitett időpontokban a Csontváry u. 23. sz. alatti karitász helyiségben. https://www.szentlaszlo-havanna.hu/karitasz/