1. Nagyböjt péntekjein szentmise reggel 7:00-kor lesz, keresztutat pedig 18:00-kor járunk.

2. Február 13. és március 13. között az esti szentmisék előtt, illetve a reggeli szentmisék után rózsafüzért imádkozunk templomunkban. Mindenkit szeretettel várunk!

3. Márciustól változik plébániánk irodai nyitvatartási ideje.
Kedden 8:00-10:00, csütörtökön 8:00-9:00 és vasárnap 10:30-11:30 között lesz nyitva az iroda.

4. Márciustól az egyházmegye előírása szerint az újonnan felvett szentmisék stóladíja változik.
Csendes szentmisék kedden, pénteken és szombaton reggel lesznek, melyek stipendiuma 2.000 Ft, a többi orgonás misék stipendiuma 4.000 Ft.

5. Előre hirdetjük, hogy a nyári hittanos tábor július 31-től augusztus 6-ig lesz Tápiószentmártonban, a felnőtt lelkigyakorlat pedig augusztus 10-től augusztus 13-ig Kecskeméten. Jelentkezéssel kapcsolatos információkat és további részleteket Húsvét után hirdetünk.

6. Megjelent plébániai újságunk, a „Veled és Feléd” nagyböjti száma. Elektronikus formában elküldtük plébániánk levelezőlistáján már elérhető, papír alapon pedig hátul a nagyperselyen, melynek nyomtatási költsége 200 Ft.

7. A Szent Erzsébet Karitász Központ és a Belvárosi Főplébánia Tevékeny Szeretet mottóval hirdeti meg jótékonysági estjét 2023. március 4. napjára, szombatra. Részletek hátul a hirdetőtáblán.

8. A fél 10-es szentmise után szeretettel várjuk az emeleti terembe (régi ovi) mindazokat, akik szívesen részt vennének a nagyheti szertartások és a nagypénteki passió énekes szolgálatában.

9.Kérjük a kedves testvéreket, hogy járuljanak hozzá plébániánk és közösségeink működéséhez az egyházi hozzájárulással. Plébániánk nem állami támogatásból, vagy pályázatokból tartja fenn magát, hanem az önök adományaiból. Hálásan köszönünk minden támogatást!

10. Ma a katolikus iskolák javára gyűjtünk.