1. Szombaton volt plébániánk Családi napja. Hálásan köszönjük a szervezők, segítők fáradhatatlan szolgálatát, mellyel közösségünk egységét erősítették!

2. Október a rózsafüzér hava. Templomunkban a reggel szentmisét követően, illetve az estei szentmise előtt imádkozzuk szentolvasót.

3. Nagy szeretettel várjuk a gimnazistákat október 28-a és 30-a között plébániánk gimnazista lelkigyakorlatára. Információkat és részleteket Péter atyától tudhatnak meg a jelentkezők. Gyertek minél többen!

4. A megemelkedett energiaárak plébániánkat is komolyan érintik. A költségek mérséklése érdekében a plébániaépület fűtéskorszerűsítése mellett döntött a plébánia képviselő-testülete, valamint a plébánia alapítványának kuratóriuma. Ez a jelenlegi gázfűtés elektromos fűtésre való cseréjét jelenti. A bő 3 milliós beruházásra gyűjtést hirdetünk. Kérjük, támogassák a megvalósítást, hogy a gyermekek hittanóráit, a fiatalok, nyugdíjasok hittanóráit, a kóruspróbákat, a plébániai közösségek és a plébánia nagy közösségének egyéb összejöveteleit is meg tudjuk tartani megfelelő körülmények között a fűtési szezonban. Az erre a célra szánt adományokat a Jézus Szíve szobor alatt található perselybe tehetik, illetve plébániánk bankszámlájára is utalhatják. Nagylelkű adományaikat hálás szívvel köszönjük!

5. Előre hirdetjük a kedves testvéreknek, hogy november 1-jén kedden, Mindenszentek főünnepén – mely parancsolt ünnep – reggel 7:00 órakor és este 18:00 órakor lesz szentmise templomunkban. Az esti szentmise után lucernáriumot tartunk.

6. November 2-án szerdán, Halottak napján reggel 7:00 órakor lesz szentmise. Este 18:00 órakor ünnepélyes zsolozsma lesz az elhunytakért.

7. A közelgő ünnepekre való tekintettel urnatemetőnk nyitvatartási ideje a következőképpen alakul:
október 29. szombat 7:00 – 19:00
október 30. vasárnap 7:00 – 19:00
október 31. hétfő 7:00 – 19:00
november 1. Mindenszentek 7:00 – 19:00
november 2. Halottak napja 7:00 – 19:00

8. Kedves Testvérek! Megkérjük Önöket, hogy a kocsibeálló elé ne álljanak/parkoljanak. Köszönjük!