1. Ma minden szentmisén van hamvazkodás.

2. Ma délután 5 órától szentségimádást tartunk.

3. Megjelent a Veled és Feléd plébániai újságunk nagyböjti száma. A nagyperselyen található, és kérjük,200 Ft-tal járuljanak hozzá az újság költségéhez.

4. Nagyböjti péntekeken 18:00 órakor tartjuk a szentmisét. Közvetlenül utána keresztúti ájtatosságot végzünk.

5. Kedden este a felnőtteknek, szerdán reggel a nyugdíjas testvéreknek, csütörtök este az ifjúságnak lesz hittan.

6. Az elsőáldozási közvetlen felkészítés március 20-án kezdődik, közvetlenül a fél 10-es szentmise után. Az elsőáldozás május 15-én lesz.

7. A Liliomkert Katolikus Óvodába, várják azon családok jelentkezését, akik fontosnak tartják a hagyományos óvodai nevelés mellett az örök emberi értékeket megalapozó óvodai nevelést, a kisgyermekek hitre nevelését. Az óvodánkat bemutató programsorozatban hasznos és értékes információkat, szempontokat és támpontokat kaphatnak az óvoda választáshoz. Részletes információkat találnak a kihelyezett plakáton és az óvoda honlapján.

8. Az idei Nagyböjtben is van lehetőség hozzájárulni a pakisztáni, nyomornegyedekben élő gyermekek beiskolázási támogatásához. Számukra az egyetlen lehetőség a nyomorból való fölemelkedésre a tanulás. A taníttatásért még az általános iskolában is fizetni kell (1 gyermek számára évi 210 EUR = kb 75.000 Ft-ot), amit az analfabéta szülők a megélhetésükön felül képtelenek előteremteni. Tavaly, több plébánia, iskolák, magánszemélyek összefogásával 80 gyermek költségéhez tudtunk hozzájárulni. Köszönő levelükben ezt írták: „Ti az életet jelentitek számunkra.” Az adományokat a Jézus Szíve szobor melletti perselybe lehet elhelyezni.

9. Nagyon köszönjük a kedves Testvérek összefogását az elmúlt napokban, hiszen felhívásunkra közel 200.000.- Ft értékben gyűlt össze takaró, ágynemű, tisztálkodási szerek és tartós élelmiszer. Ezt a Szt. Erzsébet karitász raktárába szállítjuk, amit onnan osztanak tovább. További adományokat pénteken délután 3-4 óra és szombaton 10-11. óra között lehet a karitász helyiségbe hozni. Emellett kérjük a kedves Testvéreket, hogy ruhaneműt NE hozzanak, annak gyűjtése véget ért most. Megértésüket köszönjük.

10. Előre hirdetjük, hogy a nyári hittanos tábor június 27-től július 3-ig lesz Balatonalmádiban. További információt a táborral és a jelentkezéssel kapcsolatban majd áprilisban fogunk adni.