1. A héten volt Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe. A gyertyák megáldása ma a reggel 7:00 órai szentmise végén történik. Minden család vihet egy szentelt gyertyát. Ha valaki szeretne hozzájárulni, adományát a nagyperselybe tegye.

2. A mai napon a szentmisék végén általános Balázs-áldás lesz.

3. Kedden este a felnőtteknek, szerdán reggel a nyugdíjas testvéreknek, csütörtök este az ifjúságnak lesz hittan.

4. Ahogy azt korábban már hirdettük, február 26-án lesz a Kondor Béla Általános Iskola tornatermében plébániánk farsangja: délelőtt 9 órától a gyermekeknek, este 6 órától pedig a felnőtteknek. Idén témát is adtunk a felnőtt farsangnak: filmek, animációk, tehát aki teheti, és nem volt már más terve, ebben a témában készüljön jelmezzel, jelenettel. Jelenetek esetében kérjük, hogy 3-4 percnél ne legyen hosszabb a produkció. A hagyományos tombolához is kérjük, hogy aki teheti, a farsang előtt adja le felajánlott tombola-tárgyait az irodában. Idén is számítunk a kedves testvérek aktív részvételére a farsangon, kérdéssel bővebb információért Kovács Péterhez vagy Katihoz forduljanak!
Felhívjuk a testvérek figyelmét, hogy a farsangra is vonatkozik a járványügyi korlátozásokra irányadó jogszabályok, ezért a farsangon csak azok a 18 év feletti személyek vehetnek részt, akiknek oltáson alapuló védettségi igazolványuk van. 18 év alattiak pedig védettséggel rendelkező felnőtt kísérővel lehetnek jelen. Emellett a maszk viselése is kötelező lesz a 6 év feletti résztvevők számára, melyet csak az étkezés és a fellépés idején lehet csak levenni. Mindannyiunk érdekében köszönjük az együttműködést!