1. Köszönetet mondok a tegnapi farsang szervezőinek, Kovács Péternek és Katinak, és mindenkinek, aki segítségükre volt. Külön köszönöm, hogy kérésemet elfogadva, a tombola utáni szokásos táncmulatságról lemondtak a résztvevők, és átjöttünk a templomba szentségimádásra, amelyet felajánlottunk a békéért.

2. Hamvazószerdán (március 2-án) 18 órakor tartjuk a szentmisét. (Hamvazkodás jövő vasárnap is lesz).

3. Március 4-én első péntek lesz. A szentmisét 18 órakor végezzük.

4. Szombat délelőtt a templomban tartjuk a lelki napot. (Betegek szentségében részesülhetnek, akiknek esetében már egy év eltelt a legutóbbi szentségfelvételtől számítva).

5. Az elsőáldozási közvetlen felkészítés március 20-án kezdődik, közvetlenül a fél 10-es szentmise után. Az elsőáldozás május 15-én lesz.

6. A Liliomkert Katolikus Óvodába, várják azon családok jelentkezését, akik fontosnak tartják a hagyományos óvodai nevelés mellett az örök emberi értékeket megalapozó óvodai nevelést, a kisgyermekek hitre nevelését. Az óvodánkat bemutató programsorozatban hasznos és értékes információkat, szempontokat és támpontokat kaphatnak az óvoda választáshoz. Részletes információkat találnak a kihelyezett plakáton és az óvoda honlapján.

7. Az idei Nagyböjtben is van lehetőség hozzájárulni a pakisztáni, nyomornegyedekben élő gyermekek beiskolázási támogatásához. Számukra az egyetlen lehetőség a nyomorból való fölemelkedésre a tanulás. A taníttatásért még az általános iskolában is fizetni kell (1 gyermek számára évi 210 EUR = kb 75.000 Ft-ot), amit az analfabéta szülők a megélhetésükön felül képtelenek előteremteni. Tavaly, több plébánia, iskolák, magánszemélyek összefogásával 80 gyermek költségéhez tudtunk hozzájárulni. Köszönő levelükben ezt írták: „Ti az életet jelentitek számunkra.” Az adományokat a Jézus Szíve szobor melletti perselybe lehet elhelyezni.