1. Egy hónapon keresztül a templomunkban lesz a Fatimai Vándorszobor. Ma délután 17:20-tól rózsafüzér ájtatosság lesz, és egy hónapig a reggeli szentmisék után, ill. az esti szentmisék előtt elimádkozzuk a rózsafüzért.

2. Ma este 19 órától KT ülés lesz.

3. Február 19-én, jövő vasárnap a szentmisék végén lesz a házaspárok megáldása.

4. Egy hét múlva a katolikus iskolák javára gyűjtünk.

5. A február 26-i felnőtt farsangra a járványügyi korlátozások miatt 100 főben limitált a 18 éven felüli, érvényes védettséggel résztvevők létszáma, ezért már elővételben is lehet jegyet venni a mai és a jövő heti fél 10 órai szentmise után, és hétköznapokon is az irodában. A felnőtt belépő 500.- Ft, a diák és nyugdíjas belépő 300.- Ft. A délelőtti gyermek farsangra a belépés ingyenes, de védettséggel rendelkező felnőtt kísérővel vehetnek részt a gyermekek. Kérjük, aki teheti mindkét rendezvényre süteményt és üdítőt hozzon. Várjuk emellett azok jelentkezését, aki a büfé-vacsora előkészítésében és tálalásában, vagy a rendezvény utáni elpakolásban vállalnának szolgálatot! Részletek a plakátokon és a szórólapon találhatóak, vagy kérdéssel Kovács Péterhez és Katihoz lehet fordulni.

6. A karitász csoport ismét ruhagyűjtést szervez február 14-19-ig. Kérjük, hogy a megunt, de még jó állapotú ruha-adományaikat a karitász helyiségbe a plakátokon kitett időpontokban hozzák le.