1. A mai, fél 10 órai szentmise végén a Vándor Evangélium imaszolgálat fogadalomtételére kerül sor.

2. Ma 17:00 órától szentségimádást tartunk.

3. Plébániánk 75 évvel ezelőtt, október 6-án kapott önálló plébániai rangot, melyet 3 napos ünnepség sorozattal szeretnénk meghálálni mennyei Atyánknak. Nyitányként október 6-án 10:00-17:00 óráig Szentségimádást tartunk. Október 9-10-én gazdag programok, ünnepi szentmisék várják majd a kedves Híveket, illetve a lakótelepünkön élőket. A hír eljuttatásában kérjük segítségüket, melyhez elkészültek a plakátok, szórólapok. A szórólapok a nagyperselyről elvihetők. Hívjuk meg a szomszédunkban élő családokat, időseket, fiatalokat! Kérjük, hogy a vendéglátáshoz, aki teheti, egy-egy tálca süteménnyel járuljon hozzá. Külön kérem a Kedves Híveket, hogy jöjjenek el, együtt ünnepeljünk.

4. A szerdai egész napos szentségimádáshoz kihelyeztünk egy lapot a hirdetőtáblára. Kérem a Kedves Híveket, hogy iratkozzanak föl. (Szerdán reggel megtartjuk a reggeli szentmisét).

5. Szombaton reggel elmarad az igeliturgia, mivel este 6 órakor ünnepi szentmise lesz azon a napon.

6. Október hónapban a reggeli szentmisék után, illetve az esti szentmisék előtt elimádkozzuk a rózsafüzért.

7. A hitoktatókkal elkészítettük a hittanórák tervezetét. Ezt külön kihelyeztük a hirdetőtáblákra. A hittanokat október 12-én kezdjük el a plébánián.