1. Bíboros úr levele és a Püspöki Kar rendelkezése értelmében, bár holnaptól nincsenek nyilvános szentmisék, liturgikus cselekmények, vasárnaponként be kell kapcsolódni valamilyen közvetítésbe vagy egy órát kell szentelni a Jóistennek (imával, bibliaolvasással).

2. Ma az első vasárnapi szentségimádás elmarad.

3. Március 8-tól nem lesznek nyilvános szentmisék. (A fatimai vándorszobor előtt végzett rózsafüzért is otthon kell végezni). Az előjegyzett szentmiséket elvégzem (a hívek részvétele nélkül).

4. A gyóntatás egyelőre szünetel. Kérem, hogy aki gyónni szeretne, adja meg elérhetőségét az irodában (hétköznap).

5. Az irodai szolgálat nem szünetel, és ezzel egyidőben a templom és az urnatemető is nyitva lesz.

6. Irodaidőben lehet előjegyeztetni szentmisét.
7. Az urnatemető hétvégi nyitva tartása: szombaton és vasárnap délelőtt 9-11.

8. A tartós-élelmiszergyűjtés március 7-től, a mai naptól indul a jövő hét vasárnapig. A templom nyitvatartási idejében lehet hozni az adományokat.

9. Az idei Nagyböjtben is van lehetőség hozzájárulni a NEST= Fészek Szociális Központ által jelenleg gondozott 90 nyomornegyedekben élő pakisztáni gyermek beiskolázási költségeihez, mert számukra a taníttatásért az általános iskolában is fizetni kell. (1 gyerek számára évi 75.000 Ft, amit a nyomorban élő analfabéta szülők képtelenek előteremteni) Plébániánk a korábbi években is küldött számukra támogatást, egyik évben az evangélikus testvérekkel is összefogva, esélyt adva ezeknek a gyermekeknek a nyomorból való felemelkedésre. Hálával köszönnek minden segítséget és örömmel küldték a hírt, hogy a támogatottak között vannak már olyan, akik felnőttek, és két fiú bejutott az egyetemre. Az adományokat a Jézus Szíve szobor melletti perselybe lehet elhelyezni.
10. A meghirdetett ruhaválogatást a karitász csoport későbbi időpontra halasztja.

11. Továbbra is várjuk azok jelentkezését akik, a virágvasárnapi passiójáték jeleneteit szívesen megrajzolnák. A rajzokat A/4-es méretben kell elkészíteni, melyben 4 színt lehet alkalmazni, és az egyik színnek pirosnak kell lennie. Kérjük, hogy jelentkezésüket Szabó Viktornak vagy Kovácsné Sztrakay Katalinnak küldjék el.

12. További híreket, hirdetményeket közölni fogunk hívekkel a honlapon, levelezőlistán keresztül, illetve kifüggesztjük a hirdetőtáblákra és a templom kerítésére is.