1. Ma délután 5 órától szentségimádást tartunk.

2. Május hónapban a reggeli szentmisék után, illetve az esti szentmisék előtt elimádkozzuk a Loretói Litániát.

3. Plébániánk hittanos tábora június 28 – július 4. között lesz Tápiószentmártonban. A jelentkezéseket kérjük elektronikus formában adják le (https://forms.gle/Aor39EszveLNvYRs8), és a részvételi díjat plébániánk irodájában fizessék be. A jelentkezési határidő május 28-a, és május 30-án lesz a szülői értekezlet. Az online jelentkezési űrlap elérhetősége a plébániai honlap „Plébániánk eseményei” menüpont alatt található. Ha valakinek nincs lehetősége az online jelentkezési lap kitöltésére, akkor az irodában kérhet jelentkezési lapot. Ha kérdésük van a táborral kapcsolatban, akkor Tikk Andrást keressék.

4. Az Élő Rózsafüzér zarándoklat május 15-én, szombaton kerül megrendezésre. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit a 7-es szakaszra, akár egy kis szakasz erejéig is. Útvonalunk Soroksár – Pestszentimre – Pestszentlőrinc. Közös indulás plébániánkról szombaton reggel ¼ 7-kor lesz, gyülekezés 6 órától. A faliújságon megtalálják a jelentkezési lapot. Amennyiben a kormány döntése értelmében a járványügyi helyzet nem teszi lehetővé a csoportos zarándoklást, a záró szentmise a Pestszentlőrinci Mária Szeplőtelen Szíve Főplébánián mindenképp meglesz tartva 19 órakor. Ha az időjárás lehetővé teszi, szabadtéri szentmise lesz.

5. A pakisztáni gyermekek beiskolázásának támogatására 170.000 Ft-ot tudtunk átutalni. Isten fizesse meg minden kedves Adományozó nagylelkű hozzájárulását!