1. Templomunk búcsúját a mai napon tartjuk. Az ünnepi fél 10-es szentmise után rövid műsorral és közös ebéddel ünnepelünk. Ma már csak korlátozott mennyiségben lehet majd ebédjegyet venni 700 Ft-os áron.

2. A mai napon lehet még jelentkezni a felnőtt lelkigyakorlatra, melynek mottója: „A megnyesett fa kizöldül”. A részvételhez mindenképpen védettségi igazolvány szükséges. A lelkigyakorlat előtti héten lesz személyes formában egy tájékoztató a lelkigyakorlat részleteiről, és ekkor lesz lehetőség a részvételi díj befizetésére.

3. Előre hirdetjük, hogy közösségeink tagjaival (fiatalok, idősek, családok) aktív részvételével október 9-én ünnepi hétvégével szeretnénk megtartani plébániánk születésnapját, mely 75 évvel ezelőtt nyert önálló plébániai rangot. A részleteket a közösségek felelőseivel a későbbiekben szeretnénk megbeszélni. Addig is kérjük, hogy gyűjtsék ötleteiket a közös ünnep érdekében.

4. Megjelent a Veled és Feléd búcsúi száma. A nagyperselyen megtalálható. Kérem, hogy 100 Ft-tal támogassák a kiadvány egy-egy példányát.

5. Jövő vasárnaptól a templomban nem kötelező a maszk használata.

6. Holnap kezdődik a hittanos táborunk. Reggel 7 órakor kezdünk szentmisével itt a templomban, és utána busszal indulunk Tápiószentmártonba.