1. Templomunk búcsúja jövő vasárnap lesz, az ünnepi fél 10-es szentmise után rövid műsorral és közös ebéddel ünnepelünk. Kérjük a kedves Testvéreket, hogy aki szeretne itt ebédelni, legkésőbb csütörtökig vegye meg ebédjegyét, hogy a résztvevők létszámával számolni tudjunk. A búcsú napján csak korlátozott mennyiségben lehet majd ebédjegyet venni. Ebédjegyet a vasárnapi misék után lehet 700 Ft-os áron vásárolni Kovács Pétertől és Katitól, vagy amennyiben ők nincsenek itt, a sekrestyében. Egyházközségünk rászorulói részére támogatói ebédjegyet is lehet vásárolni.

2. Jövő vasárnapig lehet még jelentkezni a felnőtt lelkigyakorlatra, melynek mottója: „A megnyesett fa kizöldül”. A részvételhez mindenképpen védettségi igazolvány szükséges. A lelkigyakorlat előtti héten lesz személyes formában egy tájékoztató a lelkigyakorlat részleteiről, és ekkor lesz lehetőség a részvételi díj befizetésére.

3. Június 19-25. között a februárban gyűjtött és átválogatott ruhaneműből a karitász csoport válogatási lehetőséget biztosít a karitász helyiségben. A faliújságon kitett időpontokban tehát most csak vinni lehet a ruhákból.

4. Kérjük azokat a testvéreket, akik a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra elektronikusan regisztráltak, tekintsék át alaposan a regisztrációs fiókjukat két szempontból. Az egyik, hogy rendben van-e a jelentkezésük (ezeket a rendszer jegyvásárlásnak nevezi) minden olyan programra, amelyen szeretnének részt venni. A másik pedig az, hogy aki a plébániai csoporttal együtt szeretne részt venni egy adott programon, akkor ezt minden programnál külön-külön be kell állítania. Ha mindegyik programon a plébániai csoporttal együtt szeretne részt venni, akkor mindegyik programnál külön-külön be kell ezt állítani. Úgy látjuk, hogy ezen a téren még sok elmaradás van. Természetesen, aki igényli, segítünk neki.