1. Ma a 9:30 órai szentmise végén végezzük a Te Deum-ot, hálát adunk a mögöttünk lévő tanévnek minden kegyelméért.

2. Előre hirdetjük, hogy templomunk búcsúja június 27-én lesz. A fél 10-es ünnepi szentmise után egy félórás műsor lesz a templomban, utána a hagyományoknak megfelelően közös ebéd és jótékonysági süteményvásár lesz. Ebédjegyet a vasárnapi misék után lehet 700 Ft-os áron vásárolni Kovács Pétertől és Katitól, vagy amennyiben ők nincsenek itt, a sekrestyében. Egyházközségünk rászorulói részére támogatói ebédjegyet is lehet vásárolni.

3. Továbbra is várjuk a hívek jelentkezését az augusztus 10-14. között, Kecskeméten tartandó lelkigyakorlatra a nagyperselyen kitett jelentkezési lapokon. Különösen hívjuk a családokat, hiszen az elmaradt családos hétvégére szánt pályázati támogatást teljes egészében a családok részvételi díjának megtámogatására fogjuk fordítani, annak érdekében, hogy anyagi akadálya ne legyen annak, hogy valaki gyermekével együtt szeretne eljönni a lelkigyakorlatra! A további részletekről Kovács Péter és felesége, Kati bővebb felvilágosítást tud adni.

4. Június 19-25. között a februárban gyűjtött és átválogatott ruhaneműből a karitász csoport válogatási lehetőséget biztosít a karitász helyiségben. A faliújságon kitett időpontokban tehát most csak vinni lehet a ruhákból. https://www.szentlaszlo-havanna.hu/karitasz/

5. Kérjük azokat a testvéreket, akik a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra elektronikusan regisztráltak, tekintsék át alaposan a regisztrációs fiókjukat két szempontból. Az egyik, hogy rendben van-e a jelentkezésük (ezeket a rendszer jegyvásárlásnak nevezi) minden olyan programra, amelyen szeretnének részt venni. A másik pedig az, hogy aki a plébániai csoporttal együtt szeretne részt venni egy adott programon, akkor ezt minden programnál külön-külön be kell állítania. Ha mindegyik programon a plébániai csoporttal együtt szeretne részt venni, akkor mindegyik programnál külön-külön be kell ezt állítani. Úgy látjuk, hogy ezen a téren még sok elmaradás van. Természetesen, aki igényli, segítünk neki.