1. Ferenc pápa januárban jelentette be, hogy bevezeti a Nagyszülők és Idősek Világnapját, melyet Szent Joachim és Szent Anna liturgikus emléknapjához közel, július negyedik vasárnapján ünnepel az Egyház. A mia napon tehát először tartjuk ezt az ünnepet.

2. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszussal kapcsolatban hirdetjük, hogy nemsokára megkezdődik a csoportok részére a jegyek kiosztása. Ezért kérjük, hogy aki még nem jelentkezett, és szeretne a plébániai csoporthoz csatlakozni, jelentkezzen minél előbb. Természetesen később is lehet majd jelentkezni, de akkor már nem garantálható a plébániai csoporthoz csatlakozás. Jelentkezni elsősorban elektronikus regisztrációval lehet. Aki ezt nem tudja megoldani, jelentkezzen az irodában vagy a sekrestyében. Továbbá kérjük, hogy aki önállóan regisztrált a kongresszusra, ellenőrizze felhasználói fiókját, hogy valóban jelentkezett-e már az általa kívánt programokra, továbbá azt, hogy az egyes programokon hogyan kíván részt venni: egyénileg, vagy a plébániai csoporttal, vagy egyéb csoporttal.

3. Július 27-én, kedden este 19:00 órától megbeszélés lesz a Szent László teremben azokkal, akik a kecskeméti lelkigyakorlatra jelentkeztek.