1. Kedden este 7 órától katekumen hittan lesz, csütörtök este pedig a szokott időben az ifjúság számára lesz hittan (7-től, illetve 8-tól).

2. Karitász csoportunk továbbra is várja önkéntesek jelentkezését, akik idősebb vagy beteg testvéreinknek fizikai segítséget tudnak nyújtani (pl. bevásárlás, kisebb takarítás, séta). Bátorítunk mindenkit, hogy ha úgy érzi, hogy az idősekkel való foglalkozáshoz kedve és tehetsége van, jelentkezzen a karitász csoport felelősénél, Kovácsné dr. Sztrakay Katalinnál, és természetesen a szolgálatban támogatást, szakmai segítséget is biztosítunk.

3. Február 5 és 7-e között lesz megint ruhagyűjtés a karitászban, azzal a céllal, hogy nagycsaládos és rászoruló testvéreinknek ingyenes ruhabörzét tarthassunk. A pontos időpontokat jövő héten fogjuk kiírni a hirdetőtáblára. Kérjük a kedves Testvéreket, hogy csak tiszta, jó minőségű, hordható ruhát hozzanak, a divatjamúlt, rossz ruhákat a hulladékgyűjtő telepekre vigyék, ne a karitászba, hiszen nem lomtalanítást hirdetünk. Köszönjük a megértést!