1. Köszönetet mondok a tegnapi lelki napon résztvevőknek, illetve azoknak, akik az agapé megvalósításán fáradoztak.

2. Nagyon köszönjük az ifjúságnak, hogy a múlt héten jótékonysági koncerttel készültek, melynek eredményeként 114.000.- Ft gyűlt össze a rászoruló családoknak! Köszönet az adományozóknak is.

3. Ehhez kapcsolódik, hogy jövő vasárnap a fél 10 óra szentmise után vásárt tartunk, ahol a termékek, sütemények megvásárlásával szintén a rászoruló családokat tudják támogatni a kedves testvérek.

4. Ismét lehet maszkokat rendelni: a sima orvosi maszk 50 db-os kiszerelésben 800.- Ft, az FFP2 maszk egyesével csomagolva fekete vagy fehér színben 150.- Ft/db. Aki rendelni szeretne, kérem, hogy jövő hét péntekig (december 10-ig) Kovácsné Sztrakay Katalinnak küldje el a kért mennyiséget és lehetőség szerint a rendelés árát is. Személyesen a fél 10-es szentmise után is lehet adni a rendelést Katinál.

5. Ma a 9:30 órai szentmise végén érkezik templomunkba a Mikulás.

6. Kedden 18:00 órától felnőtteknek, szerdán reggel 7:00 órakor a nyugdíjas testvéreknek, csütörtök este 20:00 órától az ifjúságnak lesz hittan.

7. Megjelent a Veled és Feléd újságunk adventi száma. Ára 200 Ft. A nagyperselyen megtalálható.

8. Az Eucharisztikus Szövetség ígérettételére december 12-én, a fél 10 órai szentmise keretében kerül sor. Szeretettel hívjuk erre az imaszolgálatra mindazokat, akik vállalják, hogy heti egy hétköznapi szentmisét, vagy félórai szentségimádást felajánlanak a közösség tagjainak lelki megújulásáért, Jézus akarata szerinti egységéért, valamint papi, szerzetesi hivatásokért és a békéért. Kérjük, hogy akik most csatlakoznának a Szövetséghez, valamint a régi tagok is iratkozzanak fel a hátsó faliújságra kitett lapon. Az Eucharisztikus Szövetség tagjai számára december 9-én, csütörtökön este 6 órakor összejövetelt tartunk a Szent László teremben. Erre várjuk a jelenlegi tagokat, és az újonnan csatlakozókat is.

9. Szeretnénk idén is a Kis Jézus születését a hagyományaink szerint felidézni. A járványügyi rendelkezések betartásával – mindnyájunk biztonsága érdekében – csak oltási igazolvánnyal rendelkezők (oltott 12 éven felüliek és felnőttek) vehetnek részt a pásztorjáték előkészületeiben. Aki megfelel az előírásoknak és szeretne részt venni a munkában, szeretettel várjuk az első olvasópróbára: a mai napon 15:00 órára a Szent László terembe. Kérjük, jöjjenek minél többen, hogy együtt örvendezhessünk a Megváltó születésének!

10. December 12-én 15:00 órától a Liederschatz kórus Adventi Német Nemzetiségi Kórustalálkozója lesz templomunkban. Minden érdeklődőt szeretettel várnak.