1. Tegnap rendezték meg az Egyházmegyei Ministránstalálkozót, a Szent Adalbert Kupát. Ministránsaink sikeres szereplésének az eredménye, hogy a 2. helyen végeztek. Gratulálunk nekik!

2. Kedden est 7 órától katekumen hittan lesz. Az ifjúsági hittanosaimmal pedig csütörtök este 8-tól tábor megbeszélést tartunk. (Mindez online formában lesz).

3. A mai naptól lehet jelentkezni plébániánk hittanos táborára, amelyet június 28 – július 4. között rendezünk meg Tápiószentmártonban. A jelentkezéseket kérjük elektronikus formában adják le (https://forms.gle/Aor39EszveLNvYRs8), és a részvételi díjat plébániánk irodájában fizessék be. A jelentkezési határidő május 28-a, és május 30-án lesz a szülői értekezlet. További részletek a jelentkezéssel kapcsolatban a plébániai honlapon és levelezőlistán osztunk meg. Ha valakinek nincs lehetősége az online jelentkezési lap kitöltésére, akkor az irodában kérhet jelentkezési lapot. Ha kérdésük van a táborral kapcsolatban, akkor Tikk Andrást (andrastikk@gmail.com) keressék.

4. A 2021. augusztus 10-14-ig tartó felnőtt lelkigyakorlatot terveink szerint meg tudjuk rendezni a kecskeméti Piarista Kollégiumban. A részvételi díj 25.000.- Ft felnőttek részére, és már lehet jelentkezni, a templomban kitett jelentkezési lapokkal, amit a plébánia honlapjáról is le lehet tölteni (https://www.szentlaszlo-havanna.hu/wp-content/uploads/2021/03/lelkigyak-jellap-2021.docx). A jelentkezési lapot kitöltve az iroda nyitvatartási idejében, vagy elektronikus úton a pjkovacs29@gmail.com címre is le lehet adni. Kérjük, hogy a jelentkezési lap leadásakor 5.000.- Ft előleget is fizessenek be a jelentkezők az irodában.