1. Megjelent a Veled és Feléd őszi száma. Kérem a Kedves Híveket, hogy 100 Ft-tal járuljanak hozzá a kiadvány egy-egy példányához.

2. Ma a 9:30 órai szentmisén a Vándor Evangélium imaszolgálatért imádkozunk. A mise végén a tagok fogadalmat tesznek.

3. A plébániai hittanokat egyelőre nem tudjuk elkezdeni a kialakult járványügyi helyzet miatt. Az őszi szünet után újra átgondoljuk a hitoktatókkal az ezzel kapcsolatos lehetőségeinket.

4. Kedden este viszont 7-kor újra indul a Katekumen hittan a megfelelő óvintézkedések betartásával. Szeretettel várjuk és hívjuk ebbe a csoportba a felnőtt korosztályhoz tartozókat, (akár kicsi vagy nagy gyermeket nevelő szülőket), akik eddig még valamilyen okból nem részesültek a beavató szentségekben, illetve korábban nem vettek részt hitoktatásban, (vagy csak gyermekkorban) de a hittel, vallással, Egyházzal szeretnének ismerkedni. Ki-ki apostolkodhat, meghívhatja környezetéből azokat, akiket ez a lehetőség érinthet.

5. Kérem a Kedves Testvéreket, hogy aki havonta néhány alkalommal (de akár csak egy alkalommal is) tud a szabad idejéből 1-2 órát a templom szolgálatára fordítani, jelentkezzen sekrestyében. A templom takarításához ugyanis segítőkre lenne szükség. Kevesen vannak, akik mostanában végzik ezt a feladatot. Egyelőre a takarítás napját nem határozzuk meg. Amikor lesznek jelentkezők, velük beszéljük meg az időpontokat.

6. Ismét lesz nyírségi almavásár plébániánkon. Az ár egységesen 250 Ft/kg. A szállítás október végén várható. A részletek hátul, a hirdetőtáblán megtalálhatóak.