1. A mai napon mindenekelőtt adjunk hálát Istennek azért, hogy elkezdődhetett a nyilvános liturgikus cselekmények végzése. Számomra nagy örömet jelent a mai nap, még akkor is, ha csak a szabályok betartásával tudunk szentmisét tartani. Isten hozta újra a Kedves Híveket!

2. A jövőben tervezett programokkal kapcsolatban hirdetem, hogy a következők halasztásra kerültek: bérmálás, ministráns focibajnokság, Eucharisztikus Kongresszus. Idén elmarad a nyári tábor és a lelkigyakorlat.

3. Terveim szerint június 14-én fogjuk tartani a Te Deumot az éppen akkor aktuális lehetőségek szerint. A búcsút június 28-án fogjuk tartani, szintén az akkor aktuális szabályoknak megfelelően. A 9:30 órai szentmisét a Mária Rádió fogja majd közvetíteni a búcsú ünnepén.

4. A következő vasárnapokon a mai naphoz hasonlóan vasárnapi miserend lesz. A misézés a templomban történik, s ha az időjárás engedi, akkor az udvaron kihangosítás által hallható lesz a szentmise. Kezünket fertőtlenítsük áldozás előtt, tartsunk egymástól kellő távolságot, és használjunk szájmaszkot a mise alatt is. A perselyezés a szentmise végén történik. Természetesen, ha engedmények lesznek, akkor ennek megfelelően fogjuk tartani a szentmiséket.

5. Az elsőáldozásra készülők számára hirdetem, hogy őszig nem lesz elsőáldozási vizsga. Június 7-én a fél 10 órai szentmise után várom a szülőket megbeszélésre.