1. Június 14-én fogjuk tartani a Te Deumot az éppen akkor aktuális lehetőségek szerint. Idén nem lesz úrnapi körmenet.

2. A búcsút június 28-án fogjuk tartani, szintén az akkor aktuális szabályoknak megfelelően. A 9:30 órai szentmisét a Mária Rádió fogja majd közvetíteni a búcsú ünnepén.

3. A következő vasárnapokon a mai naphoz hasonlóan vasárnapi miserend lesz. A misézés a templomban történik, s ha az időjárás engedi, akkor az udvaron kihangosítás által hallható lesz a szentmise. Kezünket fertőtlenítsük áldozás előtt, tartsunk egymástól kellő távolságot, és használjunk szájmaszkot a mise alatt is. A perselyezés a szentmise végén történik. Természetesen, ha engedmények lesznek, akkor ennek megfelelően fogjuk tartani a szentmiséket.

4. Az elsőáldozásra készülők számára hirdetem, hogy őszig nem lesz elsőáldozási vizsga. Ma a fél 10 órai szentmise után várom a szülőket megbeszélésre. Kérem, hogy az aktuális hatósági előírásokat tartsuk be a megbeszélés során.

5. A bérmálkozók számára is szeretnék megbeszélést tartani. Június 9-én, kedden este 7 órára várom őket.

6. Július 20 és 25 között plébániánk napközis tábort szeretne szervezni az általános iskolás korosztálynak. Ehhez azonban szükséges lenne felmérni, hogy mennyien vennék igénybe a napközis tábor. A plébánia levelező listáján és a honlapon elérhető annak az elektronikus kérdőívnek az elérhetősége, melyet kérjük, hogy június 8-ig töltsenek ki. Akinek nincs internet elérhetősége, az irodában kérhet segítséget a kérdőív kitöltésében. Várjuk a 15. életévüket betöltött fiatalok jelentkezését is, akik segítőként vennének részt a napközis táborban. Kérdőív elérhetősége: https://forms.gle/vNSkt7TmoZPdcNVc8

7. Nagy Nikoletta hitoktató felhívását olvasom fel: Szeretnélek titeket meghívni a Rákóczifalva- Szandaszőlős Plébániai Ifjúsági hittan táborába, amelynek vezetője és szervezője Kómár István atya! Én már 2007-óta, idestova 13 éve táborozom a csappal és zseniálisak, Megélhettem velük az igazi keresztény hétköznapokat, közelebb kerülhettem általuk Istenhez, de mégis korombeli poénokkal és csínyekkel tűzdelve teltek a napok. Ez egy ifjúsági tábor tehát szeptembertől 8. évfolyamba lépő korcsoportól várjuk jelentkezést egészen a huszonéves korosztályig, nincs felső korlát. A tábor Kazáron lesz augusztus 10-16-ig. Plébániai szálláson leszünk. A tábor díja 25 000 Ft. Az utazás még nincs összehangolva, de a plébánia előtt lenne találkozó és én vinném el tömegközlekedéssel a pesti különítményt a táborhelyre, de ha vannak lelkes autóval rendelkező szülők, akkor akár autóval is eljuthatunk oda. Jelentkezési határidő Július 7. Jelentkezni lehet nálam a nikol93101@gmail.com címen ha kérdés van még akkor a 0630/7231576 telefonszámon vagyok elérhető.