1. Ma a 9:30 órai szentmisén tartjuk templomunk búcsúünnepét. A szentmisét a Mária Rádió fogja közvetíteni. A hagyományos ünnepi műsor és közös ebéd idén elmarad.

2. A nyári napközis táborunk szülői értekezlete a mai fél 10-es mise után lesz a Szent László teremben. Kérjük a táborban részt vevő gyerekek szüleit, hogy jöjjenek el rá.

3. Megjelent a Veled és Feléd búcsúi száma. Kérem a Kedves Híveket, hogy 100 Ft-tal járuljanak hozzá a kiadvány egy-egy példányához.

4. A holnapi naptól a megszokott rend szerint, a gyóntató helyiségben lesz a gyóntatás.

5. Az elsőáldozás idén szeptember 13-án, vasárnap lesz a 9:30 órai szentmise keretében. Kérem, hogy aki szeretne elsőáldozni, járjon el a felkészítőkre. A most következő kedden lesz még egy felkészítő (este 7-kor). A további oktatásokat szeptember elején tartjuk meg.

6. A bérmálkozás október 4-én lesz. Az erre való felkészülést szeptembertől folytatjuk.

7. Nagy Nikoletta hitoktató várja azoknak a fiataloknak a jelentkezését, akik idén már legalább 8. osztályba lépnek, és szeretnének részt venni az augusztus 10-16. között megrendezésre kerülő Bükkzsérc-i táborban. Jelentkezés: nikol93101@gmail.com e-mail címen vagy a 0630/7231576 telefonszámon.

8. Pénteken, mivel első péntek lesz, 18:00 órakor tarjuk a szentmisét.