1. Július 20-25. között napközis tábor lesz a plébánián. Előre hirdetem, hogy a héten a hívek számára minden nap reggel 7:00 órakor lesz a szentmise, az iroda nyitvatartása pedig a most következő héten délután 16:00-18:00 óra között lesz.

2. A napközis táborral kapcsolatban hirdetjük, hogy az eredeti tervtől eltérően – a várható időjárás miatt – nem csütörtökön, hanem kedden fogunk strandolni menni. Kérjük a szülőket, hogy ennek figyelembe vételével jöjjenek kedden a gyerekek. Továbbá kérjük a szülőket, hogy hétfőn – az első napon – reggel adják le a szülői nyilatkozatot.

3. Örömmel értesítjük a kedves Testvéreket, hogy Biriszló Bence – Lőrinc testvér – 2020.augusztus 6-án Pannonhalmán örökfogadalmat tesz, mint bencés rendi szerzetes. Ezen az eseményen (a szentmisén és az azt követő agapén) 30 testvérünk vehet részt a plébániánkról, személyes meghívás alapján. Az érintett hívek megszólítása megtörtént. Felhívjuk a kedves Testvérek figyelmét, hogy ha valaki egyéni utazás keretében megy Pannonhalmára, a szentmisén és agapén való részvétele nem biztosított. Kérjük plébániai közösségünk támogató imáját, hogy Lőrinc testvér a bencés szerzetes közösségben olyan családra találjon, mely segíti Őt a hivatása kibontakozásában és megélésében, hittel és kitartással közvetítse Isten üzenetét.

4. A Szent Erzsébet Karitász Központ a járványügyi intézkedések keretében ruha- és tárgyi adomány gyűjtési tilalmat rendelt el, melyet a mai napig nem oldottak fel. Erre tekintettel a karitász csoport sem tudja fogadni a ruhaadományokat. Amennyiben megtaláljuk a módját annak, hogy az egészségre biztonságos módon tudjuk fogadni, feldolgozni és osztani a ruhaneműket, és a tilalom is feloldásra kerül, mindenképp hirdetni fogjuk. Addig is a kedves Testvérek türelmét és megértését kérjük.