1. Ma délután 17:00 órától szentségimádást tartunk.

2. Holnap, január 6-án, Vízkereszt napján, amely parancsolt ünnep, este 6 órakor lesz a szentmise, melynek keretében vízszentelést végzünk.

3. Január 7-én, kedden este 19:15 órától katekumen hittan, szerdán (8-án), reggel a nyugdíjasoknak bibliaóra, csütörtökön (január 9-én) este 8-tól pedig ifjúsági hittan lesz.

4. Előre hirdetem, hogy a Szent Filoména mise január 12-én, vasárnap 11:30-tól lesz.

5. Megjelent a Veled és Feléd karácsonyi száma. Ára 100 Ft. A nagyperselyen megtalálható.

6. Előre hirdetem, hogy az ökumenikus imahét január 19-26. között lesz.

7. Az elsőáldozásra készülő szülők felé fordulok felhívással és kéréssel: Január 19-én, vasárnap a Szent László templomban a 9:30-as szentmise után az elsőáldozásra készülőknek tartunk szülői értekezletet. Itt véglegesítjük a jelentkezéseket. Több hasznos információt tudunk közölni, például a hozzátartozók regisztrációjáról és a szervezés jelenlegi állásáról. Nagyon fontos a részvételük!

8. Az Emmánuel Közösség részéről Madocsai Bea felhívása: Kedves Testvérek, tudom, hogy nehéz szívvel néznek az új esztendő elé azok, akiknek a házassága zátonyra futott és a szétköltözés vagy válás a gyerekeiket is megsebezte. Az érintettek sokszor magányosan szenvednek, visszahúzódnak a fájdalmukkal. Kérlek, segítsetek, hogy eljusson hozzájuk is annak a rövidesen induló három hétvégének a híre, amelynek során talpra állhatnak, sorstársak között megértésre találnak, gyógyulhatnak a sebeik, szempontokat kapnak a szülői szerepük megéléséhez, reményt kapnak, hogy nincsnek boldogtalanságra kárhoztatva és fölfedezhetik Isten gondviselő jelenlétét az életükben. A hirdetőtáblán megtaláljátok a plakátot, szóljatok a látókörötökben lévő érintetteknek!