1. Február 9-16. között van a házasság hete. Templomunkban ma a 9:30 órai szentmise végén van a házaspárok megáldása.

2. Kedden este 7 órától katekumen hittant tartunk. Szerdán reggel bibliaóra lesz a nyugdíjasok számára. Csütörtök este 20:00 órától ifjúsági hittant tartunk.

3. Plébániánk hagyományos farsangi mulatsága február 22-én, szombaton lesz a templomunk melletti Kondor Béla Közösségi Házban. Délelőtt a gyermekek, este a felnőttek és az ifjúság részére. Továbbra is várjuk a tombolafelajánlásokat és egyének, vagy csoportok jelentkezését jelenettel, műsorral, Nagy Róbertnél. Azokat, akit a farsangon a büfében szolgálatot tudnak vállalni, jövő vasárnap, február 16-án a fél 10-es mise után egy rövid egyeztetésre várjuk. Aki nem tud erre eljönni, de a büfében segíteni szeretne, kérjük Tordai Évánál jelentkezzen. Idén a korábbi évekhez képest alacsonyabbak a belépők árai: Felnőtt: 500 Ft, Diák: 300 Ft. Aki teheti, ennél magasabb összeggel is hozzájárulhat a rendezvény megtartásához. Köszönjük szépen!

4. Február 14-étől péntek esténként 19:00 órára várom felkészítőre a bérmálkozókat, az ifjúsági hittanos és a katekumen hittanosokat egyaránt. A bérmálás június 6-án 18:00 órakor lesz.

5. A karitász csoport február 29. és március 3. között ismét ruhabörzét szervez a karitász Csontváry utcai helyiségében. A pontos időpontokról a hirdetőtáblán találnak tájékoztatást!

6. Előre hirdetem, hogy a lelki nap március 7-én délelőtt lesz ifjaknak és felnőtteknek egyaránt. A 12 órakor kezdődő szentmise keretében kiszolgáltatom a betegek szentségét.

7. Ismét szeretném felhívni a kedves hívek figyelmét a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus programjaira való regisztrációra. Aki már regisztrált, kérem, csatlakozzon a plébániai csoporthoz, a csoportkód beírásával. A csoportkód hátul a faliújságon olvasható. Az elsőáldozó gyermekek családjait is kérem, hogy regisztráljanak, alakítsák meg családjuk csoportját, majd csatlakozzanak a plébániai csoporthoz. A regisztrációhoz szükség esetén segítséget nyújt: Dr. Csörgő István és felesége Krisztina.

8. Előadásra hívjuk a házaspárokat, a házasság hete alkalmából, 2020.február 28. péntek esete 19.00 órára a plébániára. Téma: Családunkért végzett munka és az időnk megszentelése. Előadók, Rajta László és Rajta Andi a Schönstatti családmozgalom képviselői.