1. Holnap, december 21-én (hétfőn) a hajnali szentmise után (kb. 6:45-től) nagytakarítás lesz a templomban. Kérem, hogy aki tud, jöjjön el. Természetesen vigyázni fogunk, hogy ne szegjük meg a járványügyi előírásokat. (Agapé ezúttal nem lesz).

2. Szerdán hajnalban lesz az utolsó Rorate szentmise. (Gyónási lehetőség a keddi és a szerdai misék után lesz).

3. Karácsony nyolcadában a miserend az alábbiak szerint alakul:
– December 24-én, ha nem lesz kijárási tilalom, akkor éjféli misét fogunk tartani 24:00 órakor. Ha kijárási tilalom lesz, akkor 24-én 18:00 órától tartjuk a karácsonyi Vigília misét.
– December 25-én reggel 7:00 órakor és 9:30-kor lesznek szentmisék. ESTI MISE NEM LESZ.
– December 26-án reggel 7:00 órakor és 9:30-kor lesznek szentmisék. ESTI MISE NEM LESZ.
– December 27-én, Szent Család vasárnapján vasárnapi miserend lesz. Mindhárom szentmisén lesz családok megáldása.
– December 31-én 17:00 órakor tartjuk az év végi hálaadó szentmisét.
– Január 1-jén reggel 7:00 órakor NEM LESZ szentmise, csak délelőtt 9:30-kor és este 18:00 órakor.

4. Idén nem hagyományos módon előadott, hanem sajátos formában megjelenített pásztorjáték lesz. A kedves híveknek, akik rajta vannak az e-mail listán, elküldjük a link-et, amelyen keresztül december 24-én délután 16:00 órától elérhető lesz a saját közösségünk egyes tagjai által készített misztériumjáték. Érdemes megnézni!

5. Karitász csoportunk az adventi tartós élelmiszer gyűjtésben több mint 220 kg adományt kapott a kedves hívektől! Az Élelmiszerbank akciójával együtt közel 1300kg élelmiszer gyűlt össze, melyet eddig 63 család, azaz 195 fő részére juttattunk el, és még további csomagok is várnak kiosztásra. Hálásan köszönjük az adományokat, úgy gondoljuk, ebben a nehéz időben ez nagyon nagy segítség közösségünk javára.”

6. Előre hirdetjük, hogy plébániánk farsangja terveink szerint február 6-án lesz. Abban az esetben, ha a járványhelyzet megengedi, megtartjuk a farsangot.