1. Megjelent a Veled és Feléd újságunk őszi száma. Ára 100 Ft.

2. Ma van Plébániánk Napja. Ezért 12 órától 18 óráig szentségimádás lesz. Kérem a Kedves Híveket, hogy a hirdetőtáblán található lapon iratkozzanak fel a szentségimádásra.

3. Október 1-jén volt az Idősek Világnapja. Ma a 9:30 órai szentmise végén köszöntjük idősebb testvéreinket.

4. Kedden este 7:15-től felnőtt hittan lesz. Bánóczky Előd atya előadása folytatódik a Jelenések Könyvéről.

5. A nyugdíjas testvéreket szerdán reggel közvetlenül a mise után várom bibliaórára.

6. Október 12. 10:00-12:00-ig. (A családi nap miatt rövidebb mint szokott) Nagy Nikoletta szeretettel vár minden 4-6 osztályos gyermeket.

7. Október 12-én 15-től 18 óráig családi napot tartunk apa-fia focival és társasjátékokkal. A végén agapé lesz, amelyhez kérjük, hogy mindenki hozzon magával enni-innivalót.

8. Október 19-én Sümegre zarándokolunk. A busz betelt, így a várólistán lévők csak akkor tudnak jönni, ha valaki visszamondja az utat.

9. Nagy Károly atya jelezte, hogy a Rózsafüzér Királynéja Plébánia hívei október 23-án mennek egynapos zarándokútra Mariazellbe. Szívesen fogadják plébániánk híveit is, ha van hely. Érdeklődni a Rózsafüzér Királynéja plébánián lehet.

10. A Szent Erzsébet Karitász Központ az ősz folyamán több önkéntes képzési programot tart az Egyházmegyében. Ennek plakátját kifüggesztettük a hirdetőtáblára.

11. Szeretettel várunk minden jó társaságra vágyó fiatalt a Szent Fidél gitáros énekkarba. A misén való szolgálatra a próba vasárnap fél 9-kor van. A fél 11-kor kezdődő próbán az Erzsébet napi koncertre készülünk, oda elsősorban azokat várjuk, akik komolyan tudják venni ezeket a próbákat.

12. A Főplébánia több olyan közösségi programot szervez a közeljövőben, melyre minket is hívnak:
– Október 19-én Szüreti Bál a Rózsa Művelődési Házban. Részletek a hirdetőtáblán.
– Október 23-27. között ifjúsági fesztivál, DÉLFESZT címmel. Részletes program a hirdetőtáblán.

13. Az Önkormányzat 1.700.000 Ft-os támogatást ítélt meg a templomi székek cseréjének finanszírozására. Ebből az összegből 60 széket tudunk megvásárolni, ami elegendő a padok körüli székek cseréjéhez. Egy ilyen lehetőséget kihasználva egységesíteni tudjuk az egész templomban a székeket, s az oldalhajóba is újakat tudunk venni, ha a Kedves Hívek is hozzájárulnak. A felajánlásokat az Alapítvány javára kérem befizetni.