1. Kedden este 19:15-től felnőtt hittan lesz, szerdán reggel 7:45-től várom a nyugdíjasokat.

2. Megjelent a Veled és Feléd nagyböjti száma. A nagyperselyen megtalálható. Kérem a Kedves Híveket, hogy 100 Ft-tal járuljanak hozzá a kiadvány egy-egy példányához.

3. A főegyházmegyei karitász akciójához csatlakozva templomunkban most van a nagyböjti tartós élelmiszer gyűjtés. Az adományokat a mai napon még el lehet hozni. A szokásos módon, az oldalhajóban elhelyezett asztalon gyűjtjük az élelmiszert! Minden felajánlást köszönünk!

4. Ma délután 3 órától passiópróba lesz. Szeretettel várunk minden szolgálatkész fiatalt.

5. Május 31. és június 2. között plébániai közösségünkkel elzarándokolunk a csíksomlyói pápalátogatásra. A buszon 49 férőhely van. A költség kb. 33-35 ezer Ft lesz egy személyre. Ez az összeg tartalmazza a busz, a szállás és négy étkezés (két vacsora, két reggeli) árát. Feliratkozni az irodában és a sekrestyében lehet.

6. A lelki adoptálásról emléklapot a sekrestyében kérhetnek azok, akiknek nem jutott ma egy hete.

7. Közeleg Húsvét ünnepe. Ilyenkor több kiadásunk van, mint máskor. Kérem a Kedves Híveket, hogy járuljanak hozzá a plusz költségekhez. Az adományokat a Mária szobor melletti perselybe lehet tenni.

8. Idén is van lehetőség a plébánián húsvéti sonka- és húsvásárra. Az ezzel kapcsolatos részletek a hirdetőtáblán megtalálhatók.

9. Április 13-án (szombaton) délután 4 órától ismét indul a felkészülés a ministráns focibajnokságra. A plébánia kertjében lesz a gyülekezés. Szeretettel várunk minden fiatal fiút. A részletekről érdeklődni ifj. Kovács Péternél lehet.