1. Tegnap Családi Nap volt a Kiserdőben. Köszönetet mondok úgy a szervezőknek (Nagyné Molnár Ildikó, Nagy Róbert), mint a résztvevőknek.

2. Tegnap délután 5 órától szentségimádás volt az Eucharisztikus Kongresszus Titkárságának kezdeményezésére. Köszönetet mondok Kovács Péternek a liturgia vezetéséért, a Kedves Híveknek pedig a részvételért.

3. Templomunk búcsúját egy hét múlva, június 30-án ünnepeljük a 1/2 10-es szentmise keretében, majd az azt követő műsorral és közös ebéddel. Az ebédjegyek árusítását a mai napon, június 16-án kezdjük el. Vasárnap a szentmisék után, hétköznap az irodában történik az ebédjegy árusítása. Az ebédjegy ára 700 Ft lesz. Kérjük, aki teheti, előre vásárolja meg az ebédjegyet, hogy az ebéd mennyisége tervezhető legyen. A búcsú napján már csak korlátozott számban igényelhető ebédjegy.

4. A nyári felnőtt lelkigyakorlattal kapcsolatban hirdetjük, hogy két vasárnapon keresztül a reggeli és a délelőtti szentmisék után lesz lehetőség az 5.000,- Ft/felnőtt előleg befizetésére. Kérjük a jelentkezőket, hogy ezeken az alkalmakon fizessék be az előleget.

5. Ismét lesz lehetőség két típusban és több méretben, Szt. László-s pólókat vásárolni, június 30-án, templomunk búcsújakor az ünnepi szentmise után. A kereknyakú póló 2.000.- Ft, a galléros póló 2.600.- Ft-ba kerül. Részletek és kép a hátsó hirdetőtáblán látható.

6. Ismét lesz ruhabörze a karitász csoport szervezésében, a Csontváry u. 23. szám alatti helyiségben! A hátsó hirdetőtáblán megjelölt időpontokban lehet a jó állapotban lévő, használható ruhákat lehozni és igény szerint elvinni a karitász helyiségből! Kérjük, a hogy a MEGJELÖLT IDŐPONTON KÍVÜL se a templom elé, a plébánia kertjébe, vagy a karitász helyiség elé NE TEGYÉK LE ADOMÁNYAIKAT, mert azok ilyen esetben nem jutnak el a rászorulókhoz!