1. Ma ½ 10-től tartjuk a tanévzáró szentmisét és a Te Deum-ot.

2. 2019. június 14-17-ig az Eucharisztikus Kongresszus Szimbóluma, a Missziós Kereszt a Főplébánián van. Ennek részletes programja megtalálható a hirdetőtáblán. Minden programra szeretettel várja a Főplébánia a Szent László plébániai testvéreket. A templom a szervezett programok közötti időben is nyitva lesz. A nyitott templomba imádkozókat és érdeklődőket is várnak.

3. Szeretettel várjuk a testvéreket plébániai közösségi napra 2019. június 22-én, szombaton a Kiserdőbe. 9 órakor találkozunk a Sas utcai sportpályánál. A közös játék és beszélgetés után ebéddel is készülünk, melynek költségeit a plébánia állja. A főzés tervezhetősége érdekében kérjük a testvéreket, hogy a hátsó hirdetőtáblára kitett papíron iratkozzanak fel.

4. A NEK Titkársága ismét világméretű szentségimádást szervezett Úrnapja előtti szombatra. Mi is csatlakozunk a kezdeményezéshez. Június 22-én, szombaton délután 17-18 óra között lesz templomunkban a szentségimádás.

5. A hittanos táborral kapcsolatban hirdetjük, hogy a szülői értekezlet ma a délelőtti mise után lesz a Szent László teremben. Kérjük a szülőket, hogy jöjjenek, s aki még nem tette meg, adja le a jelentkezési lapot, és fizesse be a tábor díját!

6. Előre hirdetjük, hogy templomunk búcsúját 2 hét múlva, június 30-án ünnepeljük a 1/2 10-es szentmise keretében, majd az azt követő műsorral és közös ebéddel. Az ebédjegyek árusítását a mai napon, június 16-án kezdjük el. Vasárnap a szentmisék után, hétköznap az irodában történik az ebédjegy árusítása. Az ebédjegy ára 700 Ft lesz. Kérjük, aki teheti, előre vásárolja meg az ebédjegyet, hogy az ebéd mennyisége tervezhető legyen. A búcsú napján már csak korlátozott számban igényelhető ebédjegy. Szeretném kiemelni, hogy az ebéd célja elsősorban a közös ünneplés. Tehát lehetőleg azok vásároljanak majd ebédjegyet, akik itt fogyasztják el az ebédet. Olyan személyek esetében, akiknek a házastársa, családtagja nem képes eljönni betegség vagy hasonló ok miatt, indokolt az étel hazavitele, hogy otthon együtt fogyasszák el, más esetben viszont nem javasolt az ebéd hazavitele.

7. A nyári felnőtt lelkigyakorlattal kapcsolatban kérjük, hogy aki jönni szeretne, jelentkezzen június 16. vasárnapig. A lelkigyakorlatot augusztus 6-től 10-ig tartjuk Győrben, szükség esetén gyermekfelügyelettel. Tájékoztató és jelentkezési lap hátul a kisasztalról elvihető, ha ott elfogy, a sekrestyében vagy az irodában kérhető. A mai naptól (jún. 16.) kezdve három vasárnapon keresztül a reggeli és a délelőtti szentmisék után lesz lehetőség az 5.000,- Ft/felnőtt előleg befizetésére. Kérjük a jelentkezőket, hogy ezeken az alkalmakon fizessék be az előleget.

8. Felhívom a Kedves Hívek figyelmét arra, hogy a plébánia levelezőlistájára fel lehet iratkozni a sekrestyében vagy az irodában. A levelezőlistán keresztül a hirdetéseket, és a külön fontos hirdetményeket, felhívásokat szoktuk elküldeni a híveknek.

9. Ismét lesz lehetőség két típusban és több méretben, Szt. László-s pólókat vásárolni, június 30-án, templomunk búcsújakor az ünnepi szentmise után. A kereknyakú póló 2.000.- Ft, a galléros póló 2.600.- Ft-ba kerül. Részletek és kép a hátsó hirdetőtáblán látható.

10. Június 23-án, Úrnapján elmarad a reggel 7 órai szentmise. A 9:30 órai szentmise után úrnapi körmenetet tartunk.