1. A mai napon, mivel Vízkereszt ünnepe van, a reggel 7:00 órakor-, illetve a 9:30-kor kezdődő szentmisék keretében végzünk vízszentelést.

2. Az idei évtől kezdve a keddi szentségimádások a megszokottnál hosszabbak lesznek (18:30-19:10-ig). Ezen kívül péntekenként továbbra is lesz szentségimádás a megszokott rend szerint.

3. Kedden este negyed 8-ra várom hittanra a katekumeneket, csütörtök este 8-ra az ifjúságot, pénteken reggel 8-tól pedig a nyugdíjasokat. (A gimnazista korosztálynak csütörtökön este 7 órától ún. „magyarázós mise” lesz).

4. Jövő vasárnap (január 13-án) 11:30-tól lesz a már hagyománnyá vált Szent Filoména mise. Mindenkit szeretettel várunk!

5. Plébániánk karitász csoportja január 24-én, csütörtök este a mise után tartja soron következő összejövetelét. Szeretettel várjuk minden tagunkat, és azokat is, akik most szeretnének csatlakozni a karitász csoporthoz.

6. Előre hirdetjük, hogy plébániánk hagyományos farsangi mulatságát február 9-én, szombaton fogjuk megrendezni a templomunk melletti Kondor Béla Közösségi Házban, délelőtt a gyermekek, este a felnőttek és az ifjúság részére. Kérjük a kedves híveket, hogy lehetőségük szerint tombola tárgyakkal támogassák a rendezvényt. A tombolatárgyak leadhatók a sekrestyében, vagy belépéskor a helyszínen. Kérjük továbbá, hogy az esti farsangra, aki csak tud – egyének és csoportok – készüljenek színvonalas jelmezekkel, jelenetekkel, műsorral. A készülő műsorszámokat, jeleneteket az esti farsang főszervezőjénél, Csörgő Istvánnál kérjük bejelenteni. További részletek a kihelyezett plakáton és szórólapon olvashatók.