1. Kedden este 19:15-től felnőtt hittan lesz, csütörtök este 8-tól az ifjúságot-, pénteken reggel 8-tól pedig a nyugdíjasokat várom hittanra.

2. Ma zárul a házasság hete, ezért a 9:30 órai szentmise végén lesz a házaspárok megáldása.

3. Március 9-én tartjuk plébániánk nagyböjti lelki napját. A Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus előkészületének ez évi célkitűzése a közösségi megújulás, ezért, ennek jegyében idén először a lelki napot egyszerre szervezzük meg a felnőttek és az ifjúság részére. A programot a megszokottól elérően hosszabbra tervezzük, 9 órától délután háromig. A nap témája az áldozatvállalás, előadások, beszélgetések és egyéb tevékenységek segítik majd nagyböjti készületünket. A program magában foglal egy szerény ebédet, amelyet a plébánia biztosít a résztvevőknek. Szeretettel várjuk plébániánk felső tagozatos, középiskolás és egyetemista fiataljait, valamint minden felnőtt tagját. Az ebéd tervezhetősége érdekében kérjük, hogy részvételi szándékukat jelezzék a hátsó faliújságra kihelyezett jelentkezési lapon. (Családonként egy név és a létszám jelzése elegendő).

4. Előre Hirdetem, hogy március 3-án (reggel 8:30-tól) kezdődik az elsőáldozási felkészítő. Várom azokat a gyermekeket, akik már legalább két éve járnak hittanra, és legalább 7. életévüket betöltötték. Részemről a javasolt elsőáldozási kor: 8-9. életév (vagy afölött). Terveim szerint az elsőáldozás május 12-én lesz.

5. Jövő vasárnap a katolikus iskolák javára gyűjtünk.