1. Ma minden szentmisén a Karitász javára gyűjtünk.

2. Ma délután 3-tól várjuk pásztorjáték próbára a gyerekeket és a fiatalokat.

3. Tegnap délután 5 órától egyórás szentségimádás volt templomunkban. Köszönetet mondok minden résztvevőnek.

4. Szintén tegnap – este 6 órától – megtartottuk templomunkban a Szent Erzsébet koncertet, amelyet idén megtisztelt jelenlétével a Karitász igazgatója, Csorba Gábor diakónus. Köszönetet mondok a kórusvezetőnek, Takácsné Hamar Katalinnak, a kórus minden tagjának, a karitászos testvéreknek, és mindenkinek, aki közreműködött a koncert és az agapé lebonyolításában, illetve azoknak, akik adományoztak. A koncert utáni gyűjtés eredménye 112.000 Ft, melyet nagycsaládos testvéreink segítésére fordít a helyi Karitász.

5. Kedden este 7 órára várom hittanra katekumeneket. A nyugdíjasok számára a héten rózsafüzér titokcsere lesz.

6. A mai napon megkezdjük a szavazást a képviselőtestületi jelöltekre, a szavazást december 9-én vasárnap 19.00-kor fogjuk lezárni. Szavazólap a nagyperselyről vihető el, személyenként 1 db. Kérjük, hogy csak az szavazzon, aki lelkiismeretében plébániánkhoz tartozónak érzi magát és elmúlt 18 éves. Érvényesen szavazni a szavazólapon legfeljebb 8 név megjelölésével lehet. Nem kötelező 8 nevet megjelölni, inkább jelöljünk meg kevesebbet, de az alaposan átgondolt és megfontolt döntés eredménye legyen. A kitöltött szavazólapokat kérjük legkésőbb december 9. vasárnap este 19:00 óráig leadni az irodában vagy a sekrestyében.

7. December 1-jén, azaz a most következő szombaton délután 4 órától adventi koszorúkötés lesz a templomunkban. Az ünnepélyes koszorú-megáldás és az első adventi gyertya meggyújtásának szertartása este 6 órakor fog kezdődni.

8. Előre hirdetem, hogy az adventi lelkinapot december 8-án fogjuk tartani.

9. Advent első hetében tartós élelmiszer gyűjtés lesz templomunkban, melyet karácsony előtt osztunk szét egyházközségünk rászorulók között. Ezért december 2 és 9 között a szokásos módon, a templomban lévő asztalnál várjuk az adományokat!