1. A hét elején hazaérkeztünk a nyári hittanos táborunkból. Hála Istennek, hogy egy szép hetet tölthettünk együtt hittanosainkkal! Köszönjük minden résztvevő gyereknek, hogy eljöttek táborunkba. Köszönjük mindenkinek a szervezésben és lebonyolításához nyújtott segítségét. Külön köszönjük Demeter Sándornénak – Zsóka néninek – és Demeter Sándornak, hogy főztek ránk a tábor ideje alatt. Köszönjük a csoportvezetők odaadó, szeretettel végzett szolgálatát a gyerekekkel való foglalkozásban és a tábori programok megvalósításában. Köszönjük Biriszló Péternek, hogy segítségével ingyen megoldhattuk a tábori felszerelések és hátizsákok szállítását. S végül, de nem utolsósorban köszönet Tikk Andrásnak főszervezőnek, aki mindent nagyszerűen megszervezett és lebonyolított. A tábor anyagi támogatásával kapcsolatban a következőknek szeretnénk köszönetet mondani: templomunk Alapítványának, a búcsúi süteményvásár szervezőinek, egyházmegyénk Hitoktatási Felügyelőségének és Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzatának.

2. Még lehet jelentkezni plébániánk augusztusi győri felnőtt lelkigyakorlatára. Ezzel kapcsolatban előre hirdetjük, hogy a lelkigyakorlat felnőtt résztvevőit megbeszélésre várjuk július 24-én kedden este 7 órai kezdettel a plébániára. Kérjük, hogy ez alkalommal fizessék majd be a részvételi díj hátralékát.

3. Aki az augusztus 20-i ünnepi szentmisén a karitász csoporttal közösen szeretne részt venni, kérjük július 29-ig iratkozzon fel a sekrestyében található jelentkezési lapon. Felhívjuk a hívek figyelmét, hogy csak abban az esetben tudunk szektorjegyet igényelni az országos központtól, ha legalább 15 fő jelentkezik.

4. A Flextronics Kft. jótékonysági akciója során összegyűlt ruhaneműből egyházközségünk tagjai számára ruhabörzét tartunk ma, július 15-én és csütörtökön, július 19-én 15-17 óráig, a Csontváry u. 23. szám alatti karitász helyiségben. Szeretettel várjuk a híveket!