1. Bár hónap első vasárnapja van, a mai napon nem tartunk délutáni szentségimádást.

2. Ma este és Húsvéthétfőn csak reggel 7 órakor és délelőtt ½ 10-kor vannak szentmisék templomunkban.

3. A héten a plébános által tartandó hittanok elmaradnak. Kedden este 7 órától azonban a katekumenek számára lesz hitoktatás.

4. Pénteken, mivel a hónap első péntekje lesz, este 6 órakor lesz a szentmise.

5. Kérem az elsőáldozó gyerekek szüleit, hogy szerezzék be a gyermekük keresztelési igazolását. Emléklap fénymásolatát is elfogadom. Aki itt volt keresztelve, attól nem kérek igazolást. Jövő vasárnap fél 9-től ismét várom az elsőáldozókat hittanórára.

6. A nagyböjti tartós élelmiszer-gyűjtés során 240 kg adomány gyűjt össze, melyet 57 család között osztott szét a karitász csoportunk. Hálásan köszönjük a nagylelkű adományokat.

7. Jövő vasárnaptól, április 8-ától folytatódik a felkészülés a ministráns focibajnokságra. Fél 4-kor várja Kovács Peti a focizni vágyó fiatalokat a plébánia udvarán.

8. Április 14-én délután 5 órától tavaszi hangversenyt ad templomunkban a Német származású Polgári Egyesület Liederschatz kórusa, valamint a Vörösmarty Családi Kórus. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

9. Május 1-jén lesz Brenner János vértanú pap boldoggá avatása Szombathelyen. Aki szeretne részt venni, regisztrálnia kell a https://brennerjanos.hu/ internetes oldalon. Jelentkezni április 5-ig lehet.

10. Plébániánk szokásos felnőtt lelkigyakorlatát idén augusztus 7. keddtől augusztus 11-ig tartjuk Győrben, az Eucharisztikus Kongresszusra való készület és a Családok Évének jegyében. Jelmondata: „Új szívet adok nektek és új lelket oltok belétek”; (Ez 36,26). A felnőttek részvételi díja várhatóan 22.500,- Ft lesz. Amennyiben igény van rá, a lelkigyakorlatozó felnőttek gyermekei számára felügyeletet szervezünk. További részletekkel később szolgálunk.

11. Megjelent a Veled és Feléd húsvéti száma. A nagyperselyen megtalálható. Kérem a Kedves Híveket, hogy 100 Ft-tal járuljanak hozzá a kiadvány egy-egy példányához.

12. A Főegyházmegye újságja ingyen elvihető a hátsó kis asztalról.

13. Köszönetet mondok mindazoknak, akik a nagyheti és húsvéti szolgálatokból kivették a részüket (nagytakarítás, passiókban, liturgikus cselekményben való részvétel, stb.). Köszönöm a templom és a szentsír díszítésére szánt adományokat. Megköszönöm azt is, hogy sokan együtt éltük át a húsvéti szent misztériumot!

14. Kívánok minden Kedves Hívemnek a Feltámadt Krisztus békéjének megtapasztalásában eltöltött, Boldog Húsvéti Ünnepeket!