1. Megjelent a Veled és Feléd húsvéti száma. A nagyperselyen megtalálható. Ára: 100 Ft.

2. Bíboros úr legutóbbi intézkedése értelmében a mai naptól újra a hívek részvételével fogjuk végezni a szentmiséket. Ha valaki csak minimális jelét érzi is fertőzöttségnek, maradjon otthon, illetve a vele egy lakásban élő személyek is. A VASÁRNAPI SZENTMISÉN VALÓ SZEMÉLYES RÉSZVÉTEL TOVÁBBRA SEM KÖTELEZŐ. Ha valaki otthon marad, kapcsolódjon be közvetítésbe. Az eddig megszokott módon vasárnap továbbra is közvetítjük a 9:30 órai szentmisét.

3. Gyónásra továbbra is a plébánossal való előzetes időpont-egyeztetés alapján van lehetőség.

4. Hirdetjük, hogy a nyári hittanos tábor június 28-tól július 4-ig lesz Tápiószentmártonban. A jelentkezéssel kapcsolatos információkat április végén fogunk adni.

5. A 2021. augusztus 10-14-ig tartó felnőtt lelkigyakorlatot terveink szerint meg tudjuk rendezni a kecskeméti Piarista Kollégiumban. A részvételi díj 25.000.- Ft felnőttek részére, és már lehet jelentkezni, a templomban kitett jelentkezési lapokkal, amit a plébánia honlapjáról is le lehet tölteni (https://www.szentlaszlo-havanna.hu/wp-content/uploads/2021/03/lelkigyak-jellap-2021.docx). A jelentkezési lapot kitöltve az iroda nyitvatartási idejében, vagy elektronikus úton a pjkovacs29@gmail.com címre is le lehet adni. Kérjük, hogy a jelentkezési lap leadásakor 5.000.- Ft előleget is fizessenek be a jelentkezők az irodában.

6. A nagyböjti tartós élelmiszer-gyűjtés során kb. 70 kg élelmiszer gyűlt össze, melyet karitászos munkatársaink kiosztottak a rászorulók között. Köszönet mindenkinek, aki hozott élelmiszert.