1. A mai nappal zárul az ökumenikus imahét. Ma délután 17.00 órakor a Pestszentlőrinc-Kossuth téri református Templomban (1183 Bp. Kossuth Lajos tér 5) imádkozhatunk együtt a keresztények egységéért. A ma esti ökumenikus istentiszteleten Harmai Gábor plébános atya fog igét hirdetni.
  2. A héten (2024.01.30.) kedden délelőtt nem lesz irodai szolgálat.
  3. Pénteken, február 2-án gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe lesz. Ezen a napon az ünnepre való tekintettel este 18:00-kor lesz szentmise. Kérjük a híveket, hogy hozzák magukkal azokat a gyertyákat, amiket szeretnének megszenteltetni.
  4. Szombaton,  február 3-án a nagyböjt kezdete előtt 264 órával, tartjuk a farsangi bált, amire nagy szeretettel várjuk a híveket. A gyermek farsang délelőtt 9 és 12 óra között lesz a plébánián. A felnőtt farsang este 6 órakor, a Kondor Béla erdei-általános iskola aulájában kerül megrendezésre. A farsangra előjelentkezni már van lehetőség a faliújságon. A jelenet és jelmezversenyen való részvételért extra ajándék jár. Felmerülő kérdések esetén keressék Kovács Erzsébetet. Az előjelentkezés elérhető >>ITT<<