1. Most a szentmise végén, a záró áldás után a házasság hetének kezdete alkalmából megáldjuk a jelen lévő házaspárokat. Minden házaspárt, különösenképpen a kerek évfordulósokat várjuk kettesével ide az oltár elé!
  2. A mai napon, február 11-én van a betegek világnapja. Ennek alkalmából kiadott püspökkari körlevél itt olvasható: link
  3. Hirdetjük, hogy van még néhány hely a városmajorban szervezett hétköznapok lelkigyakorlatára. Ez az a személyesen kísért lelkigyakorlat, ami plébániánkon is volt az ősszel. Meghosszabbított jelentkezési határidő most szerda. (link)
  4. Most kedden, Február 13-án van plébániánk szentségimádási napja. Ezen a napon a reggeli szentmisétől este 18:00-ig bármikor be lehet térni a templomba a Szentségi Jézussal együtt lenni. Viszont ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, kell, hogy legalább egy imádkozó ember mindig legyen a templomban. Kérjük a testvéreket akik tudnak, vállaljanak legalább egy fél órát, amikor biztosan az oltáriszentség előtt imádkoznak. A feliratkozós lap hátul a hirdetőtáblán található. 
  5. Szerdán, Február 14-én, lesz hamvazószerda. Ezen a napon este 18:00 -kor lesz szentmise, és ennek keretei között hamvazás. Ezen a napon reggel 7:00-kor nem lesz igeliturgia!
  6. A Főplébánia Apaköre nyílt alkalmat hirdet:  „Utak vagy úti célok” címmel előadást és fórumot tart dr. Ágostházy Szabolcs európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkár, a pestszentimrei plébánia közösség tagja. Helyszín és időpont: Közösségi Ház, 2024. február 15., csütörtök 19 óra.
  7. Nagyböjt minden péntekjén 18:00-tól van keresztút templomunkban melyre mindenkit szeretettel várunk.
  8. Szombaton, Február 17-én, szombaton lesz plébániai nagyböjti lelkinapunk. 9:00-12:00-ig
  9. A tavaszi ifjúsági (18-30) lelkigyakorlatra még most lehet jelentkezni. http://tinyurl.com/IfjusagiLGY
  10. A karitász csoport ismét ruhagyűjtést szervez. A hirdetőtáblán és a honlapon kitett időpontokban lehet jó minőségű, de megunt, vagy kinőtt ruhákat hozni a karitász helyiségbe.
  11. A Kossuth Rádió hely című műsora készített műsort a Havanna telep történetéről, melyben plébániánk és Laci bácsi is szerepel. A műsor két részletben február 12-én és február 19 én 11:00-kor kerül adásba.
  12. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia nemzeti zarándoklatot hirdetett Rómába 2024. április 23. és 27. között. Az utazást két iroda, a Missiotours és a Via Sacra szervezi. További információk a viasacra.hu/zarandoklatok és a missziotours.hu/zarandoklatok oldalakon található.