1. Tegnapi napon lejazlott plébániai farsangunk. Köszönjük mindenkinek, akik velünk ünnepeltek és külön köszönet azoknak, akik hozzájárultak a lebonyolításhoz. Különösképpen Kovácsné Sztrakay Katinak a gyerekfarsang és Pintér Rékának, Kovács Erzsébetnek, Szabó-Kovács Annának valamint a teljes fiatal felnőtt hittancsoportnak a farsangi bál főszervezőinek.
  2. Február 11-én jövő héten vasárnap, a házasság hete kezdetén lesz a szentmisék után a házaspárok megáldása. Minden házaspárt, különösenképpen a kerek évfordulósokat nagy szeretettel várjuk!
  3. Hirdetjük, hogy van még néhány hely a városmajorban szervezett hétköznapok lelkigyakorlatára. Ez az a személyesen kísért lelkigyakorlat, ami plébániánkon is volt az ősszel. Az érdeklődők keressék Péter atyát szerdáig. (havanna.plebanos@gmail.com)
  4. A magyar hagyományok szerint ez idő tájban szokásos a házszentelés, bár az év bármely szakában megtehető. Amennyiben szeretnének lakásszentelés kérni, akkor a havanna.plebanos@gmail.com címen tudnak időpontot egyeztetni.
  5. A Vatikáni Szent Péter Műhely (Fabbrica di San Pietro) díjjal járó nemzetközi pályázatot hirdet egy festett tizennégy stációból álló keresztút megalkotására, amely a vatikáni Szent Péter-bazilikában ideiglenes (nem állandó) jelleggel kerül kiállításra. Részletek a hirdetőtáblán található linken.
  6. A karitász csoport ismét ruhagyűjtést szervez. A hirdetőtáblán és a honlapon kitett időpontokban lehet jó minőségű, de megunt, vagy kinőtt ruhákat hozni a karitász helyiségbe.
  7. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia nemzeti zarándoklatot hirdetett Rómába 2024. április 23. és 27. között. Az utazást két iroda, a Missiotours és a Via Sacra szervezi. További információk a viasacra.hu/zarandoklatok és a missziotours.hu/zarandoklatok oldalakon található.
  8. Előre hirdetjük:
    • Február 13-án kedden van plébániánk szentségimádási napja. Ezen a napon a reggeli szentmisétől este 18:00-ig bármikor be lehet térni a templomba a Szentségi Jézussal együtt lenni. Viszont ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, kell, hogy legalább egy imádkozó ember mindig legyen a templomban. Kérjük a testvéreket akik tudnak, vállaljanak legalább egy fél órát, amikor biztosan az oltáriszentség előtt imádkoznak. A feliratkozós lap hátul a hirdetőtáblán található. 
    • Február 14-én, szerdán lesz hamvazószerda. Ezen a napon este 18:00 -kor lesz szentmise, és ennek keretei között hamvazás. Ezen a napon reggel 7:00-kor nem lesz igeliturgia!
    • Február 17-én, szombaton lesz plébániai nagyböjti lelkinapunk. 9:00-12:00-ig